Új albummal jelentkezik Jason Derulo – itt a 27 dalos Nu King

megjelenés:
2024-02-26 04:15:13

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 56

Bár sok slágerrel látott el minket az évek során, Jason Derulo legelső lemezének különleges kiadását leszámítva már 8 éve nem örvendeztette meg rajongóit új albummal, most viszont ledobott egy 27 trekkes nehézbombát! Az LP-n olyan platinalemezes single-öket is találunk, mint a Nicki Minaj és Ty Dolla $ign közreműködésével készült „Swalla”, a „Take You Dancing” vagy az „Acapulco”, de nincs ok aggodalomra, hiszen a ’Nu King’ ezek mellett 18 vadonatúj dalt is felvonultat, köztük a David Guettával közös „Down”-t is!




„A Nu King az eddigi karrierem csúcspontja” – mondja Derulo. „Már nyolc év eltelt a legutóbbi nagylemezem óta, és rengeteg dolog történt ez idő alatt. Sok dalomnak nem volt rendes „otthona”, most adtam nekik egyet. Az új dalok pedig a mostani életem részei. Mindent egybe véve az új albumnak számomra van egy mozis feelingje.”

 

Ha már Jason életének részeit említi, természetesen a korong címe sem véletlen:

 

„King a kisfiam neve, ő inspirálta a címet. Nagyon büszke vagyok erre az anyagra, úgy érzem 2023 volt a felkészülés ideje, 2024 pedig az év, mikor megünnepelhetjük, amit felépítettem, és a kemény munkát, amit ebbe belefektettem”

 

A nagylemez előtt Derulo már két új együttműködéssel is megalapozta a várakozás izgalmát: a Meghan Trainorral közös „Hands On Me” klipje Paris Hilton vendégszereplésével, és a nagy meglepetést okozó Michael Bublé feathez tartozó, hangulatos vizuál is hatalmas sikert aratott.

 

Az albummegjelenést az énekes egy nagyszabású, húsz perces rövidfilmmel koronázza meg, ami az „A Dance With Shadows” címet viseli. Az anyag teljes egészében Derulo elképzelései szerint készült, társrendezője is az alkotásnak, ami több új dalának klipjét is felvonultatja majd – így hivatalos videót kap a Bubléval közös „Spicy Margarita”, a „U + I”, a YoungBoy Never Broke Again közreműködésével készült „Mad Love” és a „Favorite Song” is.

 

A képi világ egy sötét Marvel filmhez hasonlóan akciódús látványt nyújt, ami abszolút szinkronban mozog a zene sebességével, a sztori pedig egy sajátos, túlvilági gengsztertörténetet mutat, amiben nagy szerepet kap az intrika, a csábítás és az egymást követő fordulatok.





Fotók: Jason Derulo

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i