Megjelent az Iceboyz első single-je

megjelenés:
2024-02-28 00:48:58

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 52

Az Iceboyz 2023-ban alakult, a duó tagjai, Fodor Szabi és Nagy Dani alföldi gyerekek, de csak a fővárosban ismerték meg egymást, tanulmányaik során. Most kidobták első dalukat, amelynek címe: Fékeztél.

 

Ha valaki olyan dalt keres, ami megidézi a 80-as évek hangulatát, de mégis törekszik a modernségre, akkor a srácok első dala tökéletes választás lehet a számára.


A dal szövegét itt találod.






A Fékeztél egy bulis dal, témáját tekintve azonban inkább fájdalmas és melankolikus. Energikus intróval robban be, és szippantja be a hallgatót a jeges fiúk világába. Ez a világ tele van korhű, ám mégis modern megszólalásra törekvő hangzásokkal.




 

Saját élményeikről mesélnek a dalban, a csalódottság, fájdalom és lemondás mellett megjelenik a vissza vágyódás is, ezzel kifejezve a belső harcot, amit átél az ember egy szerelmi csalódás során.

 

Az Iceboyz egy induló duó, nemrég nyertek egy Sajó Dávid által is zsűrizett Orange Termek pályázatot, és sok tervük van még erre az évre, vannak már kész dalok a tarsolyukban, érdemes lesz figyelemmel követni őket.




Fotók: Iceboyz

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i