Az élet értelmét kutatja új klipjében a The Trousers

megjelenés:
2024-02-29 13:34:10

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 61

A klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers srácai új klippel rázzák fel február utolsó hetét.


The Trousers-dalszövegek itt.


A banda 2022 végén a Music Fashion gondozásában adta ki „Animal Gun” című nagylemezét, amelyet azóta a lett székhelyű, több nemzetközi irodával rendelkező kiadó, a Sliptrick Records népszerűsít is Észak- és Dél Amerikában, valamint Dél-Kelet Ázsiában. A korongon 10 dalt hallhatunk, amelyek közül eddig négy szám kapott képi megjelenítést, ehhez csatlakozott most az ötödik, angol nyelvű elem.





A „The Great Beyond” rendezője Kőváry Dániel filmes, a csapat frontemberét jelentő Kőváry Zoli unokaöccse, aki egyben 2022-ben elhunyt Kőváry Péter fia.


„Nem csak a dal, de a klip is filozófiai kérdéseket feszeget. A koncerteken készült felvételeken túl egy Földre érkező asztronauta kalandjait mutatja be, aki az élet értelmét kutatja. A videóban nagyon erős kulturális utalások találhatók; az asztronauta feltűnik például Hamlet és az ószövetségi Ádám szerepében is.” – árulta el Kőváry Zoltán az NKA által támogatott kisfilm kapcsán.


A The Trousers már rögtön az első hétvégén, vasárnap (03.03.) fergeteges bulival üdvözli a márciust, ugyanis a budapesti Analog Music Hallban az amerikai Dirty Honey előtt játszanak. Tavasszal pedig a Konflikt társaságában cseh és szlovák mini turnéra indulnak.


 A Dirty Honey esemény:       

https://fb.me/e/3mYEJpikP


Az album a YouTube-on:       

https://www.youtube.com/watch?v=6wfHJcuRqlo&list=PLUeO5VrQOWmORMr5qWG7uU908WTNdhGM9


 



Fotók: Dirty Honey

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i