Nemzetünk ikonikus dalai egy koncertshowban a Veszprém Aréna színpadán

megjelenés:
2024-03-07 11:54:08

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 181

Az előtt a zenei érték előtt tisztelegnek a showműsorral, amit olyan ikonikus előadók képviselnek, mint például Varga Miklós, Vikidál Gyula, Szörényi Levente, Bródy János, Árpád István, Deák Bill Gyula, Charlie, Demjén Ferenc.

 

2021. március 17-én a Veszprém Aréna épített nagyszínpadára érkezik a Szállj fel szabad madár koncertshow premier ősbemutatója, mely nemzetünk ikonikus dalait fogja össze egy roppant látványos keretbe foglalva.
A koncertshow keretében olyan nagy ívű tételek fognak felcsendülni, mint a Nemzeti dal, a Hazám, hazám, a Vén Európa, vagy a Honfoglalás.

 

A 12 fős zenekar és a HUNKUNDANCE tánckarának produkcióját látványos, LED falas díszlettel teszik még látványosabbá. Az előadást elsőként a veszprémi közönség tekinthet meg.


- Reményeim szerint a rendezvény a fiatalok számára is ízlésformáló lesz – tette hozzá Vona Tibor.  

- 2023 kiemelt jelentőséggel bírt Veszprémben. Rengeteg program valósult meg, de továbbra is az a cél, hogy a trend ne szakadjon meg 2024-ben sem – ebben pedig a Veszprém Aréna régiós szinten is fontos szereplő. A március 15-i hétvégén a hagyományos megemlékezések mellett érdemes teret adni azoknak a programoknak is, amelyek kevésbé formális módon kapcsolódnak a nemzeti értékekhez és érzelmekhez - hangsúlyozta Hegedűs Barbara alpolgármester. 

A koncertshow-n a mikrofonoknál olyan kiváló előadókkal találkozhat a veszprémi közönség, mint: Mészáros Árpád Zsolt - MÁZS, Nagy Szilárd, Ragány Misa, Réthy Zsazsa, vagy Molnár Ágnes.

 

Az est folyamán elhangzó dalok


Desmond Child - Orbán Tamás: Egy szabad országért 

P. Box: A zöld, a bíbor és a fekete

Máté Péter: Hazám

Demjén Ferenc: Honfoglalás

Varga Miklós: Ha Erdély újra hív

Nagy Szilárd feat. Ragány Misa: Drága Hazám

Petőfi Sándor - Tolcsvay László: Nemzeti dal

Oláh Ibolya: Magyarország

Ismerős Arcok: Nélküled

Varga Miklós: Európa

Kormorán: Ki szívét osztja szét; Magyar Golgota; Jöjjön el a Te országod; Harangok dala

István, a király / Felkelt a napunk

Szállj fel szabadmadár

Nem kell olyan Isten

HIMNUSZ

Székely Himnusz

Hazám, Hazám

 

A Szállj fel szabad madár koncertshow-ra jegyek még kaphatók: JEGY.HU

 

 


 

 Fotók: Art Média Veszprém

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i