Amerikai sulifilmbe repít Mihályfi Luca új klipjében

megjelenés:
2024-03-07 12:05:41

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 76

A Nikotin igazi bulizós dal, a hozzá készült klip pedig beleillene akár egy gimis sorozatba is.

 

Mihályfi Luca-dalszövegek itt.


„Januárban két hétre lebetegedtem, és hogy hasznosan teljen az idő, elkezdtem dalokat írni. Valamiért a betegség kellős közepén bulizós hangulatba kerültem, ekkor született a Nikotin: szerettem volna egy könnyed dalt, amit egyszerűen jó hallgatni” – mesélte Luca. 


A szövegben egy mérgező, „se veled, se nélküled” típusú kapcsolat tárul elénk annak végletes érzelmeivel és hullámvölgyeivel.



 

Ahogy máskor, Luca ezúttal is kreatív szerepet vállalt a klip létrehozásában is. „Már a dal megírásakor volt valami a fejemben arról, mit szeretnék vizuálisan megjeleníteni. Egy külföldi énekesnő egyik élő fellépésén láttam táncosokat iskolai egyenruhában, részben ebből jött az ötlet. Egy hamisítatlan iskolai környezetet képzeltem el iskolabusszal, tantermekkel, rövid szoknyákkal, emellett szerettem volna táncolni is” – fogalmazott Luca, aki a Sztárbox műsorában való fellépése óta tervez nagyobb hangsúlyt fektetni a mozgásra. „Komolyabban el akarok kezdeni foglalkozni ezzel, az érzés pedig csak erősödött bennem a mostani élménytől. Lakatos Loretta és Kurucz Sándor voltak a koreográfusok, és szuper volt velük dolgozni.” Hiába tartott egész nap a forgatás, Luca kedvét ez egyáltalán nem vette el, sőt: 


„Fél ötkor keltem, aztán reggeltől estig dolgoztunk, de nekem ez mindig édes teher. A stúdiózás mellett ezt szeretem a legjobban csinálni a szakmán belül”


 – fogalmazott.

 

 

A Nikotin klipjét Rádli Bence rendezte, vette fel és vágta, neki és Lucának nem ez volt az első együttműködése. „Imádok Bencével dolgozni és nagyon hálás vagyok, hogy ismét pontosan olyan lett minden, ahogyan elképzeltem” – mondta Luca.




 

Fotók: Mihályfi Luca

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i