Az Anna and the Barbies a Várkert Bazárban ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját

megjelenés:
2024-03-12 16:53:52

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 60

A Várkert Bazárban ünnepli 20. születésnapját az Anna and the Barbies. A Fonogram-díjas zenekar március 17-én a Rendezvényteremben ad különleges koncertet.

 

A zenekar a jubileumi koncerten a közönség aktív részvételével, a versek és a zene segítségével keresi a választ az élet nagy kérdéseire. Szó esik álmokról, csodákról, hitről és még sok fontos témáról - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.


Ezúttal Novák Péter énekes, rendező is csatlakozik a zenekarhoz, aki a dalszövegeket sajátos értelmezésben interpretálja.


Anna and the Barbies-dalszövegek itt.


Az előadás után a Várkert Bazárban lesz először megtekinthető és előrendelhető a Vincze Mill kiadásában limitált és számozott példányban megjelenő 20 év 20 dalszöveg című kiadvány.


Az Anna and the Barbies húsz évvel ezelőtt az underground színtér klubjaiból indult. A csapatban Pásztor Anna énekes és Pásztor Sámuel (gitár, ének) mellett Hernádi Dávid basszusgitáron, Vághy Tamás billentyűs hangszereken játszik, Balasi Ádám pedig dobol.


Az együttes eddig kilenc lemezt (Passionfruit - 2005, Medallion - 2008, Gyáva forradalmár - 2010, ÁNEM! - 2012, Csillagokkal álmodom... - 2013, Szabadesés - 2014, Utópia - 2017, Indián - 2019, Adj király katonát - 2022) készített, és az egyik legnépszerűbb hazai koncertzenekarrá nőtte ki magát Magyarországon.


Az Anna and the Barbies legnagyobb slágerei közé tartozik a 4kézláb, a Márti dala, a Don't Fit In, a Gombóc, a Tangó, az Álmatlan, a Nyuszika, az After Hours, a Mindenki másképpen egyforma vagy a Szabadesés.


Fotó: Anna and the Barbies

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i