Majka előadói pályafutása legnagyobb önálló koncertjére készül

megjelenés:
2024-03-14 09:00:41

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 65

MAJKA 360° 2024. március 23. (szombat), 20.00 – MVM Dome

 

Hónapok óta intenzíven dolgozik Majka a stábjával, hogy igazán különleges élménnyé varázsolják a március 23-i körszínpados show-t az MVM Dome-ban! A zenekar immár három hete folyamatosan próbál, míg a technikusi csapat - a tervezőasztalon korábban megálmodott - egyedülálló látványterveket programozza, hogy az este rendhagyó élmény maradjon valamennyi nézőnek.


Majka-dalszövegek itt.

 

Ennek az egyszeri Majka 360° koncertnek már a technikai paraméterei is szédítőek. A március 23-i koncert színpadtechnikáját öt napon keresztül építi a közel 150 fős stáb. A 18 kamionnyi felszerelés 16 tonna hangfalat, 560 lámpát, több mint 1200 négyzetméternyi Led-falat és számos speciális effektet tesz majd ki. A beépítendő alumínium hidak több mint 2 kilométert tesznek ki, míg a kábelek 50 kilométert számlálnak, az audiovizuális élményről pedig 3x2400 amper gondoskodik.

 

„Ezen a körszínpados koncerten igazán benne lesz mindenki a buli közepében” – mondja Majka, aki szerint nem csak az amfiteátrum jelleg, de a show áramigénye okán is az MVM Dome mind erre a tökéletes helyszín.
– Egy ilyen produkcióval a szokásos koreográfiáktól teljesen eltérően kell zenélnünk, táncolnunk. Máshogy játsszuk be a teret, ezért több speciális eszközt, lámpákat és a Led padlót kimondottan erre az eseményre vetünk be, hogy a házban bárhonnan nézve élvezetes legyen.”

 

A Belehalok, a Füttyös, a Mindenki táncol és megannyi sláger úgy csendül majd fel, mint még soha. A Dome-ban 360 fokos koncerttel első magyar előadóként várja Majka rajongóit, amely a rekord nézőszámnak köszönhetően is hatalmas bulinak ígérkezik.

 

Jegyek korlátozott számban még kaphatók:

https://majka-360.broadway.hu/2024-03-23-20-00

 

 

 

 Fotók: Majka

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i