Megérkezett az első dal Batboy új albumáról

megjelenés:
2024-03-14 09:39:01

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 42

Bocsi, kösz, nem! – Megérkezett az első dal Batboy új albumáról. A dal ismét a rapper személyesebb oldalát mutatja meg.

 

Batboy-dalszövegek itt.





Michael Denzel Smith még mindig csak 18 éves, ám áprilisban már második albuma jelenik meg. Az Ezzel születni kell előfutára a Bocsi, kösz, nem!, amellyel az előadó még közelebb engedi magához hallgatóit. „Karácsonykor dolgoztam az új anyagon, és miközben a most megjelenő dalt írtam, éreztem, hogy ezzel kell majd kezdeni” – mesélte Mikey, aki több irányból nyert ihletet az alkotáshoz. „Külföldi előadók is inspiráltak, mint Kanye West és Travis Scott, de leginkább a bennem és körülöttem zajló változások. A cél, hogy minél jobban megismerjen a közönség, és ezzel a dallal el tudom mondani nekik, mi zajlott bennem mostanában. A társaságomról szól, arról, hogy már nem teljesen mindegy, kik vesznek körül. Mint mindenki, én is sokat változom, ahogy megy az idő, de a zene által is: magamat is emlékeztetem a szöveggel arra, hogy figyeljek rá, kik vannak körülöttem” – mondta.

 



 

Az új album – melynek többi dala hasonlóan őszinte – április végén jelenik meg. Mikey így fogalmazott róla: „A saját élményeimet, személyes történéseket fogalmaztam meg, amik rólam szólnak, engem határoznak meg, de úgy gondolom, mások is tudnak kapcsolódni hozzájuk.”

 

 

 Fotó: Batboy

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i