Megjelent Justin Timberlake hatodik stúdióalbuma

megjelenés:
2024-03-16 09:34:47

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 48

A többszörös díjnyertes művész, Justin Timberlake kiadta hatodik stúdióalbumát, az Everything I Thought It Was-t az RCA Records/Sony Music gondozásában.

 Ezen felül Justin Timberlake március 15-én, pénteken délután 15 órakor bemutatta új dalának, a „No Angels”-nek a hivatalos videoklipjét is az albumról. A klipet Ti West rendezte.


Justin Timberlake-dalszövegek itt.




 

Everything I Thought It Was dallista

 

Memphis

F**kin’ Up The Disco

No Angels

Play

Technicolor

Drown

Liar (ft. Fireboy DML)

Infinity Sex

Love & War

Sanctified (ft. Tobe Nwigwe)

My Favorite Drug

Flame

Imagination

What Lovers Do

Selfish

Alone

Paradise (ft. *NSYNC)

Conditions

Nemrég Justin Timberlake fellépett egy csak egy estés bejátszó bulin március 13-án, szerdán Los Angelesben a The Wilternben. A hét elején Timberlake különleges zenei vendégfellépő volt az ABC Jimmy Kimmel Live! című műsorában, ahol a „No Angels”-t adta elő.

 

Múlt hónapban Justin Timberlake kiadta “Drown” című számát, amelyet Timberlake, Louis Bell (Taylor Swift, Post Malone), Henry Walter, Amy Allen, Kenyon Dixon írt, a producere pedig Timberlake, Louis Bell, Cirkut (Maroon 5, The Weeknd). Az év elején Timberlake felfedte a “Selfish” című kislemezét és zenei videóját, amely világszerte több mint 100 millió streamet és több mint 19 millió megtekintés ért el a YouTube-on. Justin Timberlake különleges zenei vendég volt az NBC Saturday Night Live műsorában is, ahol előadta „Selfish” és „Sanctified” című kislemezét.

 

Az új album Justin Timberlake bejelentését követi régóta várt világkörüli turnéjáról, a The Forget Tomorrow World Tourról. A turnét a Live Nation szervezi, a megállók között észak-amerikai és európai/ egyesült királyságbeli fellépések lettek már bejelentve.





Justin Timberlake pályája 

 

Justin Timberlake sokoldalú előadóművész, énekes, lemezproducer, dalszerző és színész. Pályafutása során több mint 54 millió albumot és 63 millió kislemezt adott el világszerte, valamint további 70 millió lemezt az *NSYNC énekeseként. Justin tíz GRAMMY-díjat nyert a pop, dance és R&B műfajokban sikeres szólóalbumaival, a Man of the Woods-zal, a The 20/20 Experience-szel, a FutureSex/LoveSounds-dzal és a debütáló szólóalbumával, a Justifieddal, valamint a Jay-Z-vel való együttműködéséért. Világszerte több mint 23 milliárd hang- és videostream fűződik a nevéhez, és négy Emmy-díjat nyert a „Saturday Night Live” című emlékezetes szerepeiért. A nagy képernyőn a DreamWorks TROLLOK című animációs franchise-ához kölcsönözte a hangját, beleértve a harmadik részt, a 2023-as TROLLS BAND TOGETHER-t. Slágerét, a „Can’t Stop the Feeling!”-et a TROLLS-ból a 2017-es Oscar-gálán jelölték a „Legjobb eredeti dal” kategóriájában.


Fotók: Justin Timberlake

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i