Lil Frakk új klipjében a véres vadnyugat és az anyai ölelés melege is megjelenik

megjelenés:
2024-03-16 09:47:42

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 184

Új értelmet nyert az első lemezbeharangozó azzal, hogy Lil Frakk egy apokaliptikus sci-fi/western videóklippel együtt publikálta legújabb felvételét, a „Django”-t. A fanyar hangulatú, Doór producerrel készült trekk Frakk elmúlt egy nehéz évét írja le, amivel most végleg leszámolt.

 

Lil Frakk-dalszövegek itt.
 

Két héttel ezelőtt droppolta a közkedvelt rapper, Lil Frakk „Hideg” című, Doór producerálta dalát, amelyet egy érkező, ötödik nagylemez bejelentése kísért. Azóta pedig egy április 19-ei albumbemutató klubkoncert hírével is gyarapodott a projekt. Az ’Innen a név’ egy jóval elemzőbb és önreflexívebb anyagot ígér és ehhez hűen a szöveg sötétebb témákat is bátran beenged.

 

Habár az újabb felvezető dalszövegében nem találkozunk a „Django” névvel, mégis fontos dolgot emel ki Frakk ezzel, hiszen a felszabadulás szimbóluma lett a spagettiwesternek ikonikus filmje óta.

 

Kiderült az is, hogy a „Hideg” klipje tulajdonképpen „csak” egy filmelőzetes volt, ugyanis a „Django”-ban az egész háttértörténet kitudódik. A mesterséges intelligencia csak továbbemeli a felvétel érdekesség faktorát, a koncepcióról maga a klipkészítő csapat, a Drakula Collective tagjai meséltek bővebben:

 

„A klip koncepciója Frakk éjjeli sétáját mutatja be a félig fiktív “ARBO” névre hallgató szórakozóhely környékén. Az útja során megfogalmazódik egy lehetséges “NEW ERA” képe, amiben a hamis kapcsolatok és szokások valódiakra cserélődnek.

 

A Collective ebben a projektben is folytatja az “AI”-val való kísérletezést. Ezúttal a gaussian splat és point cloud megoldásokra esett a választás, amik segítségével hátrahagyott és az új világ közti átmenetet igyekeztünk bemutatni.”
Fotók: Lil Frakk

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i