Március végén Budapesten koncertezik az U.D.O.

megjelenés:
2024-03-16 11:24:46

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 73

Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U.D.O. A Barba Negrában egy frissen felfedezett a angol csapat, a Tailgunner is bemutatkozik.


U.D.O.-dalszövegek itt.


Bizonyára senki sem lepődik meg a híren: a német heavy metal nehézsúlyú alakulata, az U.D.O. a 2023-as évben sem lassított: ausztráliai és japán turnéállomások után még lenyomták a tavalyi fesztiválszezont is, immár az új basszusgitáros és régi Accept-es cimbora, Peter Baltes közreműködésével.


Emellett sikerült 13 új dalt is felvenni, amivel az öttagú csapat új támadóformációba rendeződik, a szó szoros értelmében: ugyanis az augusztusban megjelent Touchdown album borítója, és az új zenekari fotók is az amerikai foci világából merítettek ihletet.


A címadó dal klipjében is láthatunk néhány felhevült jelenetet egy mérkőzésből.





Az Udo Dirkschneider nevét viselő U.D.O. immár 37 éve indult, másfél tucat nagylemezt, 6 élő felvételt, 3 válogatást és 17 kislemezt adott ki, és pályafutásuk egyáltalán nem lefelé ível: a németországi lemezeladási listákon éppen a legutóbbi lemez érte el az eddigi legjobb, negyedik helyezést.


A mostani turné stílszerűen az Egyesült Államokban indult még tavaly, de február eleje óta már Európát róják a fiúk, méghozzá egyre több teltházas állomást felmutatva. Budapesten március 27-én lesz a sorakozó az alapvonalnál, és indul a meccs a Barba Negrában. 


Jegyek már kaphatók, a zenekar pedig kiegészítő VIP jegyeket is kínál.

A budapesti koncert vendége a heavy metal szcéna egyik legforróbb új brigádja, a Tailgunner. A csapat 2018-ban indult, de már több sikeres brit turnét letudott, a Fireflash Records-nál pedig az első nagylemez is megjelent: a Guns For Hire-ról itt nézhetjük meg a New Horizons klipjét.




A Livesounds bemutatja: Touchdown World Tour 2023/24


2024. március 27., szerda 18:30 óra

Budapest, Barba Negra Red Stage

U.D.O., Tailgunner koncertek

Belépő: elővételben 11.900 Ft, a koncert napján 12.900 Ft


Jegyek kaphatók a https://jegy.rock1.hu és www.tixa.hu oldalon, illetve az Eventim és a Ticketportal hálózatában.


Kapcsolódó weboldalak:

https://livesound.hu/

https://udo-online.com/

 

https://www.facebook.com/LiveSoundProd/

https://www.facebook.com/events/177639492066774/ 

 

Fotók: U.D.O., Tailgunner

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i