Maxisun - PASO SoundSystem koncert és klippremier@Ötkert FEB.19.

megjelenés:
2014-02-17 16:10:41

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1061

Csatlakozz az eseményhez!

Igazi csemegére számíthatnak a zenefanatikusok, ha február 19-én, szerdán ellátogatnak a belváros szívébe, az „Ötkert” nevű szórakozóhelyre, ahol fellép a Maxisun zenekar a PASO Soundsystem és a patikadomb zenekarok társaságában. 

A bulit a Patikadomb nyitja, majd következik a Maxisun koncertje. A koncertlátogatók az elektronikus zene és az élő hangszerek izgalmas, modern ötvözetére számíthatnak, amelyre garantáltan táncolni támad majd kedvük. Az est utolsó fellépője a PASO Soundsystem, mely zenei formációt a Pannonia All Stars Ska Orchestra (ismertebb nevén PASO) frontembere, KRSA és alapító tagja, Lipi Brown hoztak létre, hogy az anyazenekar által képviselt zenei irányvonalat a dance hall világában is sikerre vigyék. A farsangi szamba hangulat garantált aznap estére, amiről a fellépő zenekarokon túl a több száz brazil fiatal fog gondoskodni egy csepp Copacabana- t varázsolva a fagyos belvárosi éjszakábaHa még számításba vesszük az ugyancsak e héten debütáló legújabb Maxisun videó klip /Lépjük át (Csináljunk már mást)/ premierjét is igazán nem panaszkodhatnak a Maxisun rajongók, hogy a zenekar háza táján nem történik mostanában semmi, pláne ha értesülnek következő hírlevelünkből a zenekar tavaszi nagy dobásairól! Addig is nézzétek meg a csapat legújabb klipjét, ami most a Dalok.hu főoldalán díszeleg mindenki legnagyobb örömére.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i