Megjelent Burai Krisztián új dala

megjelenés:
2024-03-21 10:55:48

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 61

A Rácz Gergővel és Knoll Gabriellával közös 100 évhez klip is készült Leholegacy rendezésében.

 

Burai Krisztián-dalszövegek itt.




A 60-as, 70-es évek klasszikus soul zenéje modern, „new wave” köntösbe bújtatva – leginkább így jellemezné Burai Krisztián legújabb dalát, melyet Rácz Gergő és Knoll Gabriella közreműködésével hozott össze. „A dalhoz Leho egy már-már netflixes produkcióra emlékeztető, szenvedélyes klipet álmodott meg, amely ötvözi a vintage és a modern filmes elemeket” – mesélte Krisztián.

 


 

Burai Krisztián Rácz Gergővel való zenei kapcsolata korábbra nyúlik vissza: több közös slágerük is nagy sikert aratott, például a Rossz vér vagy a Szédíts másvalakit. A két előadó remekül kiegészíti egymást, Krisztián úgy fogalmazott, „a közös munka mindig felüdülés”. Knoll Gabit pár évvel ezelőtt, a Song Writing Campen ismerte meg, és már ott elbűvölte a lány különleges hangja és hozzáállása. „Tudtam, hogy ehhez a dalhoz Gabi énektudása, hangszíne lesz az a plusz, amire szükség van. Úgy érzem. hármunk egyvelegével vált a 100 év egy teljes egésszé” – tette hozzá.


Fotók: Burai Krisztián

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i