A Filtol Rock and Roll zenekar új albummal jelentkezett

megjelenés:
2024-04-03 09:17:40

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 40

A Filtol Rock and Roll zenekar egy új albummal jelentkezett a hazai színtéren a Csomópont Records kiadásában. A „Ma jól érzem magam” c. albumuk címadó dala videoklip formában is megjelent! A Zenebutik TV állandó vendégeiként lett ismert a zenekar.

A dal szövege itt. 

Mindenképpen egy házibuli hangulatú klipet szerettek volna alkotni egy kedves környezetben, ahol a baráti és családias hangulat kap főszerepet, és ami tükrözi a zenekaron belüli hangulatot, a barátságot, a jókedvet.

A felvétel egy koncertet követő másnapon született, ahol a feldobottság és a jókedv még jócskán élt a bandában, hiszen maga a koncert is egy csapatépítő esemény, így másnap vidáman és önfeledten tudtak „bulizni” együtt. A zenekar egyik legnagyobb erénye a tagok közti kapcsolat, nem csak a videoklipben, de a való életben is rendszerint ugratják egymást, viccelődnek, igazi kis „családdá” formálódtak a munkával töltött idő alatt. Nagyon fontos a zenekar minden tagja számára, hogy ne csak dolgozni járjanak össze, hanem szórakozzanak együtt és sokat beszélgessenek, és a jó kapcsolatuk a klipben is meglátszik.

A zenekar közkedvelt étele a zenekar frontembere, Herr Zoltán/Dongó által készített spagetti, ami miatt Dongó már hajnalban felkelt, hogy a forgatásra elkészítse a 15 fős adagot, hogy a stáb és a csapat se maradjon éhesen. A lakomát követően kezdődtek meg a forgatás munkálatai.


A Filtol Rock and Roll zenekar harmadik lemezének bemutató koncertje 2023. december 30-án került megrendezésre a Széchenyi kert vendéglőben, ahol első ízben szólalt meg a dal és azonnal közönség kedvenc lett.

Azóta is együtt énekli a zenekarral a Tisztelt Publikum minden egyes klubbulin!

 

Fotó: Filtol Rock and Roll zenekar

 


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i