„Együtt sose leszünk öregek” – Megjelent a Wellhello első dala az új lemezről

megjelenés:
2024-04-05 11:42:19

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 30

Szerelmes dalok világvége esetére – ez lesz a címe az idén tízéves Wellhello következő nagylemezének, amelyről az Apró dolgok című dalt ismerhették meg először a rajongók, akik a számot hallgatva vélhetően már látják is maguk előtt a megannyi öngyújtólángot a nézőtéren az Arénában. Az Apró dolgok ugyanakkor azon túl, hogy egy klasszikus értelemben vett szerelmes dal, ugyanúgy lehet óda a valódi, mély, hosszú időn át tartó emberi kapcsolódásokhoz is.

„Bár Tomi nem kifejezetten erről ír, de nekem például ez a dal a kisfiamról, Ábelről szól. Számomra az ő szemén át a legszebb a világ jelenleg”

– mondta Diaz.

Wellhello-dalszövegek itt.

Persze a legtöbben arra kíváncsiak, mire készüljenek a lemezzel kapcsolatban. Hogy az Apró dolgok mennyire vázolja a lemez egészének hangulatát? Fluor szerint „a következő dal egy jóval lazább, bulisabb zene lesz, kettő olyan közreműködővel, akikről fixen senki sem gondolná, hogy egy közösben lesznek, azt meg pláne nem, hogy egy Wellhello-dal keretein belül... A nevéhez hűen teljesen vállaltan a világvége és a szerelem témakörében mozog a lemez, mégis különböző dalokkal. Rég nem voltunk ennyire aktívak, óriás lelkesedéssel készülünk a megjelenésekre és az Arénára is”.

És akkor a lényeg ismét, címszavakban: április 27., Papp László Budapest Sportaréna, Wellhello 10. szülinap. A világvége időpontja nem rajtunk múlik, de a nagylemez garantáltan még idén érkezik!




Fotó: Wellhello

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i