Megjelent Paulina első önálló albuma

megjelenés:
2024-04-08 11:00:32

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 51



A Rubin digitálisan és vinyl formájában is elérhető mától, rajta áthangszerelt, újra felvett kedvencekkel és teljesen új, de hamisítatlanul paulinás dalokkal. Az egyik eddig ismeretlen szerzemény, a Gond klippel debütál.



„Már egy ideje kommunikálom a közönségemnek, hogy én egy életre tervezem ezt a pályát. Nem csak azért, mert ez volt az álmom, hanem tényleg a hivatásomnak érzem. Ezért is szerettem volna az első albumnak olyan címet adni, ami rejt magában egy folytatólagosságot. Ide eljutni egy előadó-dalszerző életében mérföldkő, és ha már az, akkor legyen drágakő is” – mesélte Paulina, aki szerint a rubin színe is jól leírja azt a hangulatvilágot, amit az album dalai tükröznek, de maga a kő is illeszkedik hozzá: a szenvedély, az életerő jelképe.






Minden dalt élő hangszerekkel vettek fel, és Vári Gábor producer munkájával állt össze teljes egésszé az album anyaga. Paulina fontosnak érzi, hogy zenekarával rögzítették: 



„Azáltal, hogy lehetőséget kaptam élőzenés formációval színpadra állni és alkotni, kialakult egy sokkal igazibb, rockosabb hangzás, amiben nagyon jól érzem magam. Ez az a világ, ami tényleg közel áll hozzám, és nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy a Paulina produkció nem csak én vagyok: egy csodálatos zenekarral együtt alkotjuk” 



– mondta.






Már ismert dalok és újdonságok egyaránt kerültek a Rubinra, mert együttesen tükrözik az utat, amit Paulina megtett idáig. „Az újak között van, ami a nehéz döntésekről szól, van, ami arról, mennyire fontos néha megállni egy percre és értékelni, amink van, az egyik kiemelt dal pedig a Gond, ami klippel együtt a Rubinnal egy napon debütál” – mesélte Paulina. Ez a dal azokról az emberekről szól, akik nemhogy nem próbálnak változtatni a rossz tulajdonságaikon, de még azt is elvárják, hogy a környezetük tolerálja ezeket. „A legegyszerűbb példa erre a késés: nem lehet úgy hozzáállni, hogy »én ilyen vagyok«, meg kell próbálni javítani magunkon. Ezek nem velünk született jellemzők, hanem olyasmik, amikben fejlődni tudunk, sőt kötelesek vagyunk. Attól még, hogy az ember változtat a rossz szokásokon, nem tagadja meg önmagát – erről szól a Gond” – fogalmazta meg az énekes-dalszerző.



A rendkívül jó hangulatú, iskolában rögzített klipben az egész zenekar szerepel, sőt: a tanárt a menedzserük, a takarítót a turnémenedszer alakítja, de a diákok között ül a hangmérnök és Paulina sminkese is.



A régi kedvencek és az új dalok egyaránt felcsendülnek majd május 10-én a Kobuci kertben, a Rubin bemutatókoncertjén, ahol több meglepetéssel is készül majd a zenekar.






Fotók: Paulina


 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i