Teljes a Sound zenei programja, jöhet a nyár

megjelenés:
2024-04-09 14:22:31

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 31

Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, délutántól pirkadatig tartó partidömping, összesen közel 200 fellépővel – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja az elektronikus zenei színtér változatos műfajainak széles skáláját felvonultatva, melyből mindenki bőven válogathat a saját ízlése szerint. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és tart vasárnap hajnalig, Zamárdiban.

 

– Az idei Heineken Balaton Sound zenei felhozatalát igyekeztünk úgy összeállítani, hogy az elektronikus zenei univerzum széles kínálatát sűrítsük a fesztivál négy napjába. A Sound immár egy olyan, stílusokon átívelő partyünnep, ahol az elektronikus zene szerelmesei tetszés szerint válogathatnak a kínálatból, felfedezve új kedvenceket, zenei irányzatokat a fesztiválbeach minden pontján – kezdte a teljes line-up bejelentését Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője.





Az idei év egyik nagy dobása, hogy a Heineken Nagyszínpad műsorideje bővül


„A második naptól már hajnal 3-ig tartanak itt a programok, vasárnap hajnalra átfordulva pedig egy hatalmas Endshow-val búcsúzik ez a helyszín a fesztiválozóktól, a világhírű holland Q-Dance csapatának jóvoltából .” Átalakul a Sound helyszíne is, a főbejárat új helyre kerül és a nagy előzetes érdeklődés miatt átalakítják a fesztivál vendégterét is. 


Megújult VIP élményekkel és tematikákkal várják az idén érkezőket, a My Stage programját már kora délutántól a legkedveltebb hazai party brand-ek töltik meg, a B Stage nagyszínpad hajnal 6-ig tart nyitva, az 1 km hosszú partszakasz pedig vízparti helyszínekkel, beach partikkal, valamint kényelmes lazulással, vízi játékokkal várja a látogatókat a fesztivál ideje alatt, éjjel-nappal.




A Heineken Balaton Sound Nagyszínpadnak idén is egy hatalmas ledfal adja a díszletét, a fellépők sorában pedig az első napon érkezik - délutántól az éjszakába haladva - Andrea Lane, Hugel, Meduza, Purple Disco Machine és James Hype. Másnap ugyanitt kezd Metha, majd Mau P, Vintage Culture, Paul Kalkbrenner következik, éjféltől hajnal 3-ig pedig a Mathame formációt követi a Mind Against. Pénteken Yamina melegíti be a közönséget ezen a helyszínen, majd a színpadra lép John Newman, a Lost Frequencies, Marshmello , Alison Wonderland, Borgore, Zomboy és Dublic & B'Andre. A zárónapon pedig a Heineken Nagyszínpadon ott lesz Ben Nicky, Nervo, Will Sparks és Timmy Trumpet. Este 11-től pedig beindul egy monstre, négyórás Endshow, egy látványos végjátékkal, az elektronikus tánczene keményebb stílusaiban kiemelkedő holland szervezőcsapat, a Q-Dance bemutatásában. A fellépők közt pedig The Qreator, Sound Rush, Ran-D, Warface és Sefa, az est házigazdája pedig a „Hardstyle Hangja”, azaz DV8 lesz.

 

A Sound másik nagyszínpada, a B Stage, a B my Lake prezentálásában. Zenei kínálata alkonyattól pirkadatig tart, az első nap este 9-kor indulnak a programok, majd a csütörtöktől már 8-kor színpadra áll az első előadó és minden nap hajnal 6-ig tart a buli.

 

  • Szerdán itt lesz sorban Denes Toth, Marwan Dua, Miss Monique, Kölsch, Adam Beyer és Maceo Plex
  • Csütörtökön jön dtnb., Sonic Rain, Kitti Kay, Trym, Nico Moreno, 999999999 valamint Sara Landry. Pénteken Raul Young & Shabaam kezd, majd SanFranciscoBeat, Hot X, Estella Boersma, Fjaak, Amelie Lens, és élő produkcióval Reinier Zonneveld áll színpadra
  • A Heineken Balaton Sound zárónapján pedig fellép majd SouveQ & Lerm, Secret Factory, Alfa Romero és már vasárnapba nyúlva érkezik Brina Knauss, élő produkcióval Stephan Bodzin , majd Cassian és végül Sama’ Abdulhadi.

 

A My Stage helyszínét kora délutántól minden nap más-más hazai party brand veszi birtokba


Július 3-án jön a Post For Rent presents: Bom Dia, másnap a műfaji korlátokat nem ismerő, minden stílusból a közönség igénye szerint merítő Be Massive csapata, és azt követő napon a Cinema Hall vs. Budapest Calling elektronikus zenei utazásán vehetünk részt. Július 6-án pedig a varázslatos helyszíneken naplementés bulikat szervező, a house és tech-house szettekkel operáló House Piknik búcsúztatja ezen a helyszínen a Soundot.




 

A hazai kedvencek után pedig naponta érkeznek a nemzetközi nevek


Az első nap David Löhlein, Baugruppe90 és Malugi. Másnap Andy Catana & Pola, HoneyLuv, Afriqua és Airrica. Pénteken a Mulya, Poli, Henri Bergmann, Marino Canal valamint Olympe. Szombat estétől hajnal 4-ig pedig Polar, Mateo & Spirit, Juliet Fox, Space 92 x POPOF, Nusha lép majd itt fel.

 

Tavaly új helyszínként jelentkezett és aratott sikert a Rádió1 Heineken Beach Club, napozó stéggel és kényelmes lounge bútorokkal biztosítva a beach hangulatot. A program itt kora délutántól indul, amikor a Rádió1 DJ-i a nagyszínpad indulásáig tolják a set-eket, majd folytatják a nagyszínpad szüneteiben és a zárás után hajnalig nemzetközi sztárokkal – így például Sam Feldt, Laidback Luke vagy a Switch Disco - kiegészülve.

 

A The Lookout a Sound „cápalese”, körülötte pedig négy napon át zajlik majd a beach party, nemzetközi fellépőkkel, mint például a belga Manuals vagy Nina Black, vagy a környező országok, Szlovákia és Ausztria kedvenc DJ-ivel. És fix pont a Soundon a Party Bistro, amit a Snowattack csapata tölt fel programmal a hajnalba nyúlva.

 

Idén is kifut majd naponta a Sound Partyhajója, rajta a Dj kapitányok, mások mellett Loving Arms, Joer Junior, Edo Denova, Nova/Xandra, Cordeiro, Friday syndrome, Antique/B&E, Nick Behrmann, Chriss Ronson, Metha.

 

Aki pedig már korábban hangolódna a Heineken Balaton Soundra, azt a Kopaszi-gáton várja június 7-én egy warm-up party, számos fellépővel, délutántól ‘Sunset Sound’-dal és éjszakai afterrel, és olyan főhősökkel, mint a Tamer Malki és Rami Abousabe, azaz a Bedouin formáció.





Fotók: Balaton Sound

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i