Dalszövegírás - tanulj a legjobbaktól

Tanulj sztároktól dalszövegírást! Ne maradj le!

megjelenés:
2014-03-06 16:49:15

napi megtekintések: 4

megtekintések száma: 998

Dalszövegíró kurzus indul április 16-án a dalszövegírás.hu csapata szervezésében. A Magyarországon egyedülálló workshop keretein belül olyan nagyszerű dalszövegírók segítik a tanulni vágyók szakmai felkészülését, mint Orbán Tamás, Molnár Tamás (AFC), Szabó Ági, Krajczár Péter (New Level Empire).

Szeretnél azoktól tanulni, akik olyan előadóknak írtak dalszöveget, mint Zséda, Hooligans, Tóth Gabi, Cserháti Zsuzsa, Keresztes Ildikó?Te is gondolkodtál már azon, vajon hogyan születik meg egy-egy dal szövege? Vajon a zene van meg előbb, esetleg a szöveghez készül a dal? Vagy együtt alakul a kettő? Milyen lépések és előkészületek szükségesek egy nyerő produkcióhoz? Vajon a sikerhez elég az ösztönös megérzés, vagy van szükséges hozzá valódi nyelvtani tudás is?
Ha Benned is felmerülnek ezek a kérdések, esetleg Te magad is írsz, vagy írogatsz szövegeket, akkor ne hagy ki ez a páratlan alkalmat és jelentkezz most az április 16-án induló Dalszövegíró kurzusra! Vigyázz le ne maradj!

Less be a kulisszák mögé Magyarország elismert dalszövegírói segítségével!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i