Teljesült Király Viktor egyik gyerekkori álma!

megjelenés:
2014-03-10 19:01:25

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1056


Még a sztároknak is vannak beteljesületlen álmaik, melyekért szívesen változnak vissza néhány percre komoly felnőttből kisgyerekké – pontosan így van ezzel az Ének iskolájának mosolygós tanárbácsija, Király Viktor is, aki néhány óra erejéig kivételesen diákká változott a NESCAFÉ-nak köszönhetően, akik új nyereményjátékukhoz készültek egy különlegességgel. Mi kellett ahhoz, hogy a sármos énekes újra gyermeki lelkesedéssel üljön az iskolapadba? Nem más, mint egy igazi Goldberg gép, amelynek építésébe személyesen is belekontárkodhatott. Azért nem ment minden zökkenőmentesen, a gép egyes elemeivel kicsit meggyűlt Viktor baja.

Melyik kisfiú nem játszott el a gondolattal, hogy egyszer ő tervezi meg a világ legnagyobb épületét vagy ő építi meg a leggyorsabb autót? A bütykölés a kisgyerekek egyik kedvenc időtöltése, van, aki valóban ebben leli meg a jövőjét és van, akinek mindig csak egy gyermekkori álom marad, hogy valamilyen igazán egyedit alkosson.

Király Viktor és ikertestvére is sok időt töltött azzal kiskorában, hogy otthon fellelhető, egymástól teljesen eltérő tárgyakból minél érdekesebb dolgokat építsenek. Kíváncsiak voltak, hogy milyen hosszú láncreakciókat képesek néhány egyszerű tárgy felhasználásával elérni – legyen szó akár könyvekről vagy dominóról – pedig akkor még fogalmuk sem volt, hogy valójában egy Goldberg gépet építenek.  Nem igazán jártak sikerrel, és miközben felcseperedtek el kellett fogadniuk, hogy a mérnöki pálya nem az ő asztaluk, így került közelebb Viktor az énekesi pályához – több ezer rajongó örömére:

„A mai gyerekek nagyon határozottak, amit igazán pozitív dolognak tartok. Ha van egy álmod, mindent meg kell tenni, hogy valóra váljon. Nekem 8-10 évesen még fogalmam sem volt, hogy mi akarok lenni, nagyon sokáig csak bmx-eztünk és gördeszkáztunk a haverokkal, és 13 éves koromig nem is gondolkoztam a zenei pályán.”

Most mégis teljesült Viktor régi álma, a NESCAFÉ megmutatta neki saját készítésű Goldberg gépét, amelyet most induló 2 hónapos nyereményjátékukhoz, a NESCAFÉ Reakcióhoz építettek fel. A gépezetről videót készített a kávémárka, amely a játék központi elemét képezi: a boltokban kapható promóciós matricával ellátott NESCAFÉ 3in1 Classic termékekben található kódokat a játékosok feltölthetik a http://www.nescafe-reakcio.hu/ oldalra, ezzel pedig elindítják a játékot és részt vehetnek egy interaktív utazáson a NESCAFÉ Reakcióban, amely során megismerhetik a NESCAFÉ 3in1 színes, izgalmas, játékos világát.  Azt, hogy a reakció milyen irányban folytatódjon, a játékosok döntik el: elindulhatnak a reggel, a társaság, valamint a munka/tanulás irányába és ennek megfelelően nyerhetnek ajándékokat is. Viktor néhány hete lelkesen vizsgálta meg az összetett gép egyes fázisait egy szakemberrel – olyannyira lelkesen, hogy véletlenül majdnem felgyújtotta az egész szerkezetet egy kenyérpirítóval.

Király Viktornak a Nescafé teljesítette egy gyerekkori álmát!
 
 „Az, hogy mostanában gyerekekkel foglalkozom, engem is arra késztet, hogy kicsit visszatekintsek a saját gyermekkoromra, és eszembe jutnak a kiskori vágyaim. Gyermekkoromban gyakran próbálkoztunk otthon minél különlegesebb dolgokat építeni. Nemrég hallottam, hogy a NESCAFÉ egy igazi Goldberg gépet épít, ezért nagyon örültem, hogy eljöhettem élőben is megismerni egy ilyen szerkezetet. Kíváncsi természetű vagyok, mindig is érdekeltek a mérnöki dolgok, hogy hogyan működnek a szerkezetek. Ez a gépezet nagyon izgalmas, hiszen pontosan az a lényege, hogy egy minél bonyolultabb mozdulatsoron keresztül átadódik a lendület és ez elindít egy másik reakciót, majd a folyamat végén egy egészen egyszerű mozdulatot hajtson végre, ez esetben pedig egy számomra kedves dologhoz, a kávézáshoz kapcsolódik ez a folyamat, ami még érdekesebb így, hiszen egy jó fekete nélkül amúgy sem tudok felkelni. Kiskoromban volt egy kedvenc játékunk az ikertestvéremmel, ami hasonló elven alapult. Meg is ihletetett bennünket, de sajnos hiába próbálkoztunk valami hasonlóval, nem volt hozzá kellő türelmünk”- mesélte nevetve az énekes.

Viktornak nem ez az egyetlen beteljesületlen gyerekkori álma, a cápakutatás még szerepel a bakancslistáján.  Talán a jövőben erre is sor kerülhet, most azonban megtekintheted a videóban, hogy tetszett az énekesnek a Goldberg gép és hogy sikerült majdnem leégetnie az egész szerkezetet.


 
További érdekességek a játékról és a NESCAFÉ-ról!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i