Itt az új Dua Lipa-himnusz

megjelenés:
2024-04-13 09:15:24

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 38

2024. május 3-án már teljes egészében hallhatjuk a popcsillag Dua Lipa várva várt, ‘Radical Optimism’ című studióalbumát.


Szerencsére addig sem maradunk Dua nélkül, hiszen megérkezett a korongról a harmadik single, az „Illusion”, mely – a két korábbi lemezfelvezetőhöz hasonlóan – óriási slágerpotenciállal rendelkezik.



 

A háromszoros Grammy- és hétszeres BRIT-díjas énekesnő önismereti útja által inspirált, májusban érkező ’Radical Optimism’ arról mesél, hogy az ember a lehetetlen helyzetekkel is képes megbirkózni. Ilyen például egy nehéz búcsú vagy egy új kezdet, melyek során sebezhetővé válhatunk és összetörhetik a lelkünket. De ha optimistán állunk hozzájuk, akkor meglátjuk, hogy ezek életünk fontos mérföldkövei.

 

Az „Illusion” című újdonság szellemiségében és tematikájában is követi a két korábbi kislemezt. A lüktető, táncparkettre kész dance-pop szám energiája megtestesíti a ’90-es évek britpopjának magabiztosságát és szabadságát, dalszövege pedig egyenesen felszabadítja hallgatóját.


 

A Barcelonában forgatott, lélegzetelállító videóklipet Tanu Muino (Harry Styles, Cardi B) rendezte. A helyszínt a Kylie Minogue „Slow” klipjében is megjelenő ikonikus sportmedence adta, a főszerepet pedig Dua Lipa mellett táncosok, búvárok és szinkronúszók kapták.






Fotók: Dua Lipa

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i