Lenny Kravitz-el is dolgozott a Fonogram-díjra jelölt Peggy Gou: jön az első albuma

megjelenés:
2024-04-22 09:12:13

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 60

Peggy Gou végre bejelentette az elmúlt időszak legjobban várt debütáló lemezének részleteit.


"I Hear You" című albuma június 7-én jelenik meg az XL Recordings kiadónál. A tízdalos anyag a koreai származású, de Berlinben élő DJ és producer többéves munkájának csúcspontja. Az underground ikonként és globális szenzációként egyaránt számontartott művész 2023-ban olyan slágereket rakott le az asztalra, mint az "(It Goes Like) Nanana" és a Lenny Kravitz-el közös "I Believe In Love Again". 


A két dallal Peggy a Fonogram – Magyar Zenei Díj külföldi elektronikus zenei kategóriájának idei top 5 előadója közé is bekerült. A közelgő lemezen pedig további árnyalatokat fed majd fel a 90-es évek house őrülete inspirálta zenéjéből.

 
"Az 'I Hear You' több, mint egy debütáló album. Számtalan órányi elhivatottságot testesít meg az utazásomból, amit annak szenteltem, hogy valami időtlen dolgot alkossak, és az önmagunkra és egymásra hallgatás erejéről tanúskodik" - vallja Peggy Gou.

 

Az album hírét az "1+1=11" című instrumentális trackkel fejelték meg, mely az együttlét örömét ünnepli és "egyesíti a világ tánctereit". 


A dalhoz Ólafur Elíasson, egy világhírű izlandi-dán képzőművész (és egyben Peggy Gou régi barátja) készített a tánc és a mozgás előtt tisztelgő videóklipet, melyben ő maga a főszereplő. Emellett a lemezborítón látható, Peggy arcánál megjelenő fülszerű installáció is az ő keze munkája.
Fotók: Peggy Gou

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i