Arany Violin Énekverseny - fő díj 100.000 Ft - Jelentkezz!

megjelenés:
2014-03-26 12:08:41

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 967

JELENTKEZZ!
A Csomópont az a program, amely azon túl, hogy felkarolja és támogatja az új generációt, lehetőséget biztosít olyan tehetséges fiataloknak, akik valamiért nem felelnek meg a média által generált elvárásoknak és máshol nem kapnak bemutatkozási lehetőséget. 

Az Arany Violin Díj egy újabb nemes kezdeményezés a Csomóponttól. A második alkalommal megrendezésre kerülő énekversenyen mindenki indulhat, aki tehetséget érez magában és szívesen csillogtatná meg tudását a hazai zenei szakma elismert tagja  előtt. A zsűri  tagjai között olyan méltán elismert zenészeket köszönthetünk mint Csordás Tibi (Fiesta, Fight Club) vagy akár Kefir (V-Tech).

A nevezés ingyenes és a díjak magukért beszélnek:
100.000 Ft az első helyezett számára és egy 25.000 ft-os Zeneszöveg.hu ajándékcsomag továbbá a legjobb tíz nevező lehetőséget kap egy közös lemez elkészítésére is, melynek anyaga 2014. szeptember 13-án, a Magyar Dal Napja rendezvénysorozat keretein belül, a XV. kerület  Fő  téren kerül majd bemutatásra.

Ne habozz jelentkezz, hiszen már csak pár nap maradt!

Jelentkezési határidő: 2014.03.29. 12:00





Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i