Müller Péter Sziámi koncert 04.04@A38 - Nyerj jegyet!

megjelenés:
2014-03-31 10:17:22

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 972

 Vedd meg a jegyed!

LÁTOM, HA HISZEM címmel az ...AND FRIENDS - Müller Péter Sziámi és Kirschner Péter új zenekara lemezbemutató koncertet ad április 4-én az A38 rendezvényhajón. Érdemes lesz eljönni hiszen amellett, hogy személyesen is megismerkedhetünk az új formációval, fantasztikus zenélésre számíthatunk ami már a fellépők névsorából is kiderül: Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, Varga Orsolya, Magyar Péter, Angler Ákos, Duka László, Szeifert Bálint, valamint a vendégek: a három Molto Grácia = Odett, Szinetár Dóra és Takáts Eszter. Műsoron a legrégebbiek és a legújabbak, URH, Kontroll, Sziámi és az új lemez dalai. Az est egyben klip- és könyvbemutató is, a helyszínen kedvezményesen lesz kapható az új dalszövegkönyv benne az új CD-vel, melyet a szerzők kérésre aláírnak. Az első száz vendég hanghordozót kap a jegyhez ajándékba!

Játssz velünk és nyerj páros belépőt a koncertre! Válaszolj helyesen alábbi kérdésünk 2014.04.02-ig a zeneszoveg@zeneszoveg.hu e-mail címre és máris esélyes vagy!

Hány év szünet után jelenik meg az új lemez?


Csatlakozz az eseményhez! 
 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i