A BIFFY CLYRO-val indítja a nyarat a 8. Pannónia Fesztivál!

megjelenés:
2014-05-27 10:02:00

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 930

A skót banda pünkösdkor tér vissza hazánkba, hogy egy felejthetetlen koncerttel indítsa be a fesztiválszezont az immár 8. alkalommal megrendezésre kerülő Pannónia Fesztiválon. A magyar előadók mellett egyre több világsztárt is felvonultató PAFE-n a BIFFY CLYRO (SCO) mellett hallható lesz a punk-rock legenda THE OFFSPRING (USA) és DJ FRESH (UK) is.

Akik biztosak akarnak lenni abban, hogy egy fergeteges bulival indul a nyaruk, azoknak jó hírünk van: a PAFE a Te helyed! A rendezvény nagy utat járt be 8 éves pályafutása alatt, és mostanra bebetonozta magát a könnyűzenei fesztiválok élvonalában. A Balaton tőszomszédságában található Szántódpuszta ideális helyszín, a zenei felhozatal pedig évről évre erősebb és színesebb.
Idén talán a legnagyobb húzónév a BIFFY CLYRO, aki június 7-én, szombat este fog fellépni.  THE OFFSPRING: egy zenekar, amit senkinek nem kell bemutatni. Valószínűleg nem lesz olyan fesztiválozó, aki nem fújja majd kívülről slágerré vált klasszikusaikat, június 8-án, a zárónapon.

A Pannónia Fesztivál másik nagy dobása a mára világhírűvé vált DJ FRESH, aki a drum’n’bass/dubstep szerelmeseit viszi majd táncba, a Gold Dust vagy az éppen aktuális kedvenc Dibby Dibby Sound c. slágerekkel. DJ FRESH és MESSY MC június 6-án, pénteken lépnek színpadra, ugyanazon a napon, mint a ’96-ban alakult FREESTYLERS (UK).

A PAFE-n természetesen hip-hop-ból sem lesz hiány. Hazánk legjobb alakulatai ragadják majd magukhoz a mikrofont, többek között: a Punnany Massif, az Akkezdet Phiai, a Belga, a Hősök, a Barbárfivérek, Sub Bass Monster és Siska Finuccsi.
Június 7-én a dub is újra feldübörög Szántódpusztán: a tavaly fergeteges bulit produkáló DUB PISTOLS (UK) biztos, hogy idén is nagyot szól majd! A Nagyszínpad további vendége lesz a fesztiválkedvenc QUIMBY, a 30Y, a BRAINS, a Kiscsillag, a Road és a Depresszió.

Persze a karcosabb zenék kedvelői sem maradnak hallgatni való nélkül: bárkit vad villázásra és headbangelésre késztet majd a Metál Sátorban zúzó The Idoru, a Blind Myself, a Watch My Dying, az Insane, vagy a Vikidál Gyulával felálló Mobilmánia.

Akinek pedig ez sem elég, azoknak jó hír, hogy a fellépők listája még mindig bővül. Ráadásul a szervezők napközben is remek programokkal várják a fesztiválozókat: ingyenes kaszinó, kertmozi (régi és új filmekkel), standup comedy, játékok, sportolási lehetőség, színház és külön strand fogad mindenkit. Egy biztos: ez a buli STEAK lesz!

A PAFE-ra idén három- és négynapos bérletek a megszokott kedvező áron válthatók (11 900 Ft, illetve 12 900 Ft), valamint napijegyek is kaphatók az Eventim (TEX Hungary) hálózatában. KATT IDE!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i