A városi Pünkösdi szezonnyitóval és izgalmas bulikkal nyit a Plázs

megjelenés:
2024-05-16 15:11:21

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 58

A siófoki szezont egy pünkösd hétvégi nagy, ingyenes családi esemény nyitja a Nagystrandon és a koncert- és bulisorozat is beindul a Plázson. 


A szezonnyitó ingyenes koncertjeit követően hétvégén a hazai DJ-k hosszú sorát felvonultató Grand Opening és szezonnyitó Fergeteg Party várja a nagyközönséget, sőt az idei első Plázs partyhajó is vízre száll.

 

Siófok pünkösdi szezonnyitóján, május 17. és 20. között megtelik élettel a Siófoki Nagystrand, színes családi programokkal, légi bemutatóval, óriás akadálypályával, balatoni borokkal és gasztrovásárral várják az érdeklődőket. A szezonnyitó programját esténként ingyenes nagykoncertek teszik majd teljessé: a Plázs nagyszínpadán fellép a Blahalouisiana, a Hooligans és a TNT.
A koncerteket követően Plázs beindítja a szezon végéig tartó bulifolyamot is


Szombaton kezdésképp kifut majd a BAHART és Plázs idei első partyhajója, a fedélzetén Koósz Milánnal, Metzker Viktóriával, Pumped Gaboval és Stephanieval. A naplementéből az estébe áthajózó Boat Party kikötése után pedig a Plázs több helyszínén indul be a már hagyománynak számító Grand Opening. Az Arénában tucatnyi fellépő táncoltatja meg a közönséget, többek között Bárány Attila, Bruno x Spacc, KKevin, Yamina, Bréda Bia és a hajóról szintén ide érkező Koósz Milán és Metzker Viktória is feltűnik a színpadon. A Plázs Clubban Chrstphr, Gabriel Dancer, R92 állnak majd a pultban és a Beach stage-n dübörögnek majd Jauri, Katapult Dj, Sterbinszky x Mynea, Szecsei, Pumped Gabo és Willcox szettjei. Vasárnap pedig a Fergeteg Party is beindítja a szezont, a TNT koncert után Dj Dominique és Csordás Tibi veszi be a placcot, hogy végérvényesen elinduljon a Plázs szezon.
Fotók: Plázs

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i