Dzsúdló egy 'így jöttem' dallal indítja a szezont

megjelenés:
2024-05-17 09:52:25

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 44

Dzsúdló idei első megjelenése az elszakadás és felnőtté válás témáját boncolgatja. A pörgős felvétel egy baráti kollab terméke: a rap betétet Signo adja, a számhoz készült klipet a baráti társaság harmadik tagja, Szél Benjámin rendezte.


Dzsúdló-dalszövegek itt.

 

“A KELET a vidékről Pestre felkerülést, azt a társadalmi lemaradást dolgozza fel, amit ez jelent. Én borsodi gyerek vagyok, erre utal a dal címe is. Furcsa, feldolgozandó jelenség az, ahogy egy generációnyi lemaradást próbálunk behozni. Nekünk talán sikerült is elérni az anyagi stabilitást először a családban, de azt is látjuk, hogy sokaknak nem. Ezt az ambivalens érzést sűrítettük három és fél percbe.” - mondta Marci a dalról.

 

Az 'így jöttem' dal egy hamarosan érkező EP előfutára, a kislemez 2-3 hónapon belül debütál izgalmas kollabokkal és műfaji kikacsintásokkal.

 Bár a KELET Dzsúdló első ‘24-es dala, faszikánk elég intenzív és sikeres időszakot tud maga mögött - szombaton egy év alatt harmadszorra töltötte meg a Budapest Parkot, nem beszélve a téli teltházas Arénás koncertről.

 

A teltházas bulik lendületét Dzsúdló (egy-két hálakönny elmorzsolása után) továbbviszi és beépíti a nyári koncertekbe és fesztivál fellépésekbe, hogy a lehető legerősebb nyári szezont tudja le idén. Is.
Fotók: Dzsúdló

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i