The Carbonfools 04.10@Akvárium Klub

megjelenés:
2014-04-09 13:23:24

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 1893


Csatlakozz az eseményhez!

The Carbonfools 2014 - az első budapesti buli az Akváriumban. Mozgalmas időszakot tudhat maga mögött Magyarország legismertebb koncertzenekarainak egyike, a The Carbonfools. A tavalyi évben több, mint 100 koncertet adtak szerte az országban, a 2014-es évet pedig egy kisebb európai turnéval indították.

A téli szezon utolsó különleges eseménye egy saját szervezésű Zeneszöveg.hu által támogatott jótékonysági koncert volt. Egy barátjuk által alapított haitii árvaháznak gyűjtöttek a srácok. A bevételt a zenekar frontembere Fehér Balázs saját kezűleg adta át a kint dolgozó barátaiknak. A Haitin töltött idő alatt ő is aktív segítője lett a különleges intézmény mindennapjainak.

A zenekar többi tagja sem tétlenkedett, januárban nekiláttak a készülő új nagylemez munkálatainak, majd februárban kéthetes európai mini-turnéra indultak. Balázs az első koncert helyszínén Berlinben csatlakozott a csapathoz, onnan Londonba majd Edinburgh-ba mentek tovább, hazafelé pedig újra megálltak egy turnézáró koncertre Berlinben. Mind a nyolc koncert remekül sikerült, sok új barátot szereztek és kiváló szakmai kapcsolatokat alakítottak ki.

Hazatérve folytatták az új album munkálatait, amiről hamarosan az első dalt és az első klipet is megismerheti a közönség. A 2014-es szezon első budapesti nagykoncertjét április 10-én tartják a felújított Akvárium Klubban.

forrás: akvariumklub.hu

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i