Vad Fruttik koncert a Szépasszonyvölgyben

megjelenés:
2024-06-20 07:51:37

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 40

Belopakodott a nyár Egerbe: Vad Fruttik koncert a Szépasszonyvölgyben

2024. június 28., Szépasszonyvölgy, Szabadtéri Színpad


Vad Fruttik-dalszövegek itt.


Kevés találóbb hely van a legendás észak-magyarországi városnál, ha nyári kikapcsolódásról van szó. Hiszen a történelem során is olyan sokat adó helyszín ma nem csak messze földön is imádott borairól híres, hanem változatos, pezsgő kulturális életéről is. Nem is váratja sokáig a kikapcsolódni vágyókat az idei nyári programdömping, már júniusban rögtön nagykoncerttel kedveskedik Eger a hazai könnyűzene szerelmeseinek. 


A hónap utolsó péntekén, június 28-án szezonstartként a kétezres évek eleji újhullám hangulata elevenedik meg a mesebeli tájon, a máig aranykort élő „magyar alter” egyik legfelkapottabb csapata, a Vad Fruttik tolmácsolásában. 


A 2005-ben alakult zenekar produkciója egyszerre múltidéző - hiszen aki az ezredforduló környékén bulizott, annak jóízű flashback a várpalotai ötös minden korai számai, a Nem hiszektől kezdve a Sárga zsiguliig, de munkásságuk jelen idejű álmodozásra is teljesen alkalmas, hiszen legújabb albumuk alig pár éve, legfrissebb zenés videójuk pedig éppen a napokban jelent meg – mondanivalójuk pedig örökérvényű.


Találkozzunk Egerben!


További infó és jegyvásárlás:

https://www.facebook.com/events/960612305638691

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/vad-fruttik-koncert-eger-marai-szabadteri-szinpad-636312/event.html 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i