15 induló előadó, 17 nyári fesztivál, 113 koncert

megjelenés:
2024-06-20 11:18:45

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 65

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program 2024-es induló előadói hazai és külhoni nyári fesztiválokon mutatkoznak be.

 


A 2024-es NKA Hangfoglaló Fesztivál Roadshow keretében összesen 17 nyári fesztiválon 15 új előadóval találkozhat a könnyűzenét kedvelő közönség. Jazztől a metálig széles zenei skálát átfogva az induló előadók többek között színpadra állnak a Művészetek Völgye, Campus és a Fishing On Orfű Fesztiválon, a Paloznaki Jazzpikniken és Rockmaratonon is, valamint a határon túli Gombaszögi Nyári Táborban és a Malomfesztiválon is. Az NKA Hangfoglaló Fesztivál Roadshow első állomásán, a szolnoki Tiszavirág Fesztiválon rögtön öt új induló előadó cserihanna, Géem, Juhász Zoli, Selah Vie, valamint Szlimmy mutatkozik be nagyközönség előtt.

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Programról és a 2024-es Fesztivál Roadshow menetrendjéről további részletek a Hangfoglaló Program Facebook oldalán található.




Fotók: Hangfoglaló Program

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i