Nyári Károly - csillagfénykoncert a Gödöllői Kastély Díszudvarán

megjelenés:
2024-07-04 09:35:09

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 36


Zongorazenét hallani mindig különleges érzés, kérlelhetetlenül libabőrös lesz az ember tőle, főleg, mikor olyan művész ujjai peregnek a hangszeren, mint az idén már hatvankét éves Nyári Károly, aki ugyanolyan érzékenységgel nyúl zenei- és kulturális örökségünkhöz, mint a lelkünkhöz.


S talán éppen ez az ő titka. Neve sok-sok évtizede összefonódott már a hazai jazz- és zongoramuzsika fogalmával, ráadásul nem csak itthon, hiszen legalább a fél világot bejárta már nosztalgikus hangulatú zongoraestjeivel. Ezúttal társa a színpadon az ország egyik legnépszerűbb big bandje, a Budapest Jazz Orchestra mellett Szulák Andrea lesz, aki ikonikus hangjával és lehengerlő személyiségével teszi teljessé Nyári bensőséges, ám világszínvonalon előadott zongorameséit. Július 19-én így telik meg a Gödöllői Kastély díszudvara jól ismert érzelmekkel, fergeteges zenei időutazással, és bennünk élő örök dallamokkal a júliusi égbolt alatt, a zongoravirtuóz pályájának legszebb műveinek köszönhetően.


További információ és jegyvásárlás:

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/nyari-karoly-koncertje-goedoello-goedoelloi-grassalkovich-kastely-diszudvar-1407414/performance.html


A koncertet rosszidő esetén is megtartják – ebben az esetben a Lovarda épületébe költözik a produkció.

 


Fotók: Nyári Károly

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i