Palya Bea énekel a Gödöllői Kastély Díszudvarán

megjelenés:
2024-07-05 11:30:20

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 32

Palya Bea művészete egyfajta ősi töltést, a maga végtelenül természetes, ösztönös, szeretetteljes módján szárnyakat ad. Varázslatos estére készülhet hát az, aki effajta világzenei kalandozásra vágyik, július 20-án szombaton, a történelem során sokat látott, mesés helyszínen.


Palya Bea-dalszövegek itt.


„Sokat jelent ez a koncert nekem, Gödöllő és környéke a szülőföldem, itt énekeltem és táncoltam először színpadon 7-8 éves palyabeácskaként. Most pedig hanggá gyúrjuk a lengedező búzatáblát, amely zöldből épp aranyba fordul. Megéneklem a negyvenpluszos szerelmet, amely olyan, mint a dinnye illata és íze: édes, zamatos, érett, izgalmas, piros és fekete...” – ajánlja a koncertet az énekesnő, akinek állandó zenekara erre az estére az A La Quartet női vonósnégyessel egészül majd ki. 


Hasonlót utoljára majdnem 10 éve, 2016-ban hallhatott-láthatott a közönség


„Telezengjük a kastély tereit fenséges hangzással. Elegáns nyár este, a tücsökcirpelés és az alkonyi madárcsicsergés a dalok csodálatos dallamával-szövegével keveredik. Minden lesz, mi fülnek-szívnek ingere, dúdolod a Szabadont, a Szaladóst, a végtagjaid a Suttognak a vének ritmusára járják belső táncukat. És te úgy mész haza az utolsó dal után, hogy több vagy, mint a koncert kezdetén..” – ilyen galaktikus utazást ígér a Prima- és kétszeres Artisjus-díjas Palya Bea, varázslatokkal teli nyáréjszakát.
További információ és jegyvásárlás:

https://www.facebook.com/events/1438671390185932

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/palya-bea-es-zenekara-koncertje-goedoello-goedoelloi-grassalkovich-kastely-diszudvar-1406375/performance.html

A koncertet rosszidő esetén is megtartják – ebben az esetben a Lovarda épületébe költözik a produkció.

 

 Fotók: Palya Bea x Gödöllői Kastély

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i