A közönség és a fellépők is szerették a Soundot

megjelenés:
2024-07-08 08:35:17

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 39

Magyar szettel zárta az idei Heineken Balaton Sound Nagyszínpadának sztársorát Timmy Trumpet, aki felesége nagymamáját is felköszöntötte a színpadon. A fellépők nagyon szerették a fesztivált és úgy tűnik, a közönség is. Szombat estére az összlátogatószám átlépte a 100 ezret, de még később is jöttek az emberek a Q-Dance által celebrált EndShow-ra és a hajnal 6-ig tartó bulira.

 Új elrendezésben várta idén a látogatókat a Heineken Balaton Sound. Már az új főbejáratnál kiderült, hogy nem a megszokott téren menetelhetnek a látogatók egyik helyről a másikra. A bejárattól egy fényoszlop vezetett a vízből kiemelkedő Balaton Sound elmaradhatatlan feliratára, a Heineken nagyszínpad egy derékszöget zárt be tavalyi önmagával, így a közönség is kapott a koncertek előtt a holdfényes Balaton látványából. A 400 m2-es ledfal most is pazar hátteret adott a Nagyszínpad show-jainak, és több kamionnyi effekt, a lángcsóvától a konfettiig, valamint többtucatnyi fénytechnika emelte a produkciók fényét. A Nagyszínpad új hangtechnikája is jól vizsgázott. Az irányított hangfalak javarészt csak a táncteret zengték be, távolabbra azonban már alig lehetett hallani, így a zamárdi lakosok panaszai is elmaradtak, sőt a Zamárdival szemben fekvő Balatonfüred polgármestere is köszönetet küldött a szervezőknek, hogy idén csökkent feléjük a hangerő. 

Helyben azonban minden nagyon jól szólt, ezt a fellépők is elismerően nyugtázták, amúgy pedig nagyon élvezték az idei Heineken Balaton Soundot. Meduza, Purple Disco Machine és James Hype az első napon direkt hamarabb érkezett a backstage-be, hogy tudjanak még a fellépés előtt beszélgetni. Ők korábban is játszottak együtt és nagyon örültek a találkozásnak. Sok fellépő kért magyar zászlót a szervezőktől, amit lobogtattak is rendesen, James Hype pedig magyar focimezt is kért, igaz nem Szoboszlai vagy Ádám Martin felirattal, hanem a saját nevével. Marshmello teletöltötte a Nagyszínpad táncterét és egy korábban a Soundon játszott számára énekeltette meg rajongóit. Lost Frequencies a DJ pulton állva tapsolta meg a közönségét, akik közt ott volt John Newman is, aki a Nagyszínpad oldaláról nézte végig a Showt. Kalkbrenner elárulta, hogy nagyon közel áll hozzá Magyarország és Timmy Trumpet is hozta a magyar virtust. Volt a színpadon „szeretlek Hungary”, „köszönöm szépen” és „egészségedre”, ez utóbbit egy pálinkával kísérte le a trombitás sztár, aki hozott egy új számot is, de tolt Azahriah és Halott Pénz remixet is és a színpadon felköszöntötte a felesége nagymamáját is. A helyszínek közt nagy sikerrel mutatkozott be a Sound új, „divat közösségi tere”, a Fashion Hub, ami kora délutántól az éjszakába nyúlóan állt nyitva bárpultos, chillezős helyszínével. 

"A Heineken Balaton Sound idén is fantasztikus hangulatban telt. A Heinekennel a fellépő sztár DJ-k mellett a fesztivál igazi főszereplőit, a közönséget is reflektorfénybe állítottuk a “Te vagy a party sztárja!” aktivitásunkkal. Napközben nagy népszerűségnek örvendett a Rádió 1-el közös stégünk, valamint a Heineken Chill Zone, ahol a kényelmes pihenés és feltöltődés mellett nagy csocsócsaták zajlottak, és a fesztivál látogatói a hordóba dobás nyereményjátékunkat is nagyon szerették. A lemosható heinekenes tetoválások népszerűsége töretlen. Este pedig a Heineken Balaton Sound Nagyszínpad előtt és a Rádió 1 Heineken Beach Clubban is hatalmas volt a buli. Köszönjük ezt a felejthetetlen négy napot, és koccintsunk a fesztivál minden sztárjára" - mondta el Lőrincz Barbara, a Heineken prémium márkáinak group brand menedzsere.
Fotók: Balaton Sound

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i