Tábor Fesztivál: ahol az offprogramok is levesznek a lábadról

megjelenés:
2024-07-12 15:54:30

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 55

Lassan felpörög a visszaszámlálás, kevesebb, mint két hónap és startol a hazai rockerek egyik kedvenc balatoni fesztiválja. Idén ráadásul a magyar rock- és metalszíntér krémje mellett olyan legendás külföldi headlinerek is érkeznek Alsóörsre, mint a Toy Dolls, a Stratovarius, vagy éppen a Korpiklaani - a felejthetetlen bulik panorámája pedig ráadásul az utánozhatatlanul szép magyar tenger.


Viszont a TÁBOR fesztivál még ennél is többről szól: itt a napközbeni offprogramok éppen annyira fontosak, mint az esti ereszd el a hajamat, így indulhatsz a már jól megszokott, vádli erősítő biciklitúrára, ahol a legsportosabb zenekarok vezetésével gyűjtheted a kilométereket, vagy akár berobbanhatsz a már ikonikussá vált vizicsatába is, aminél lássuk be, a kánikulában nem létezik vonzóbb dolog.


Focimeccs várja a labdajátékok szerelmeseit, fesztivál-esztétika, vagyis jelmezverseny azokat, akik nem bírják magukban tartani a kreativitásukat - a relax pedig idén jó pár zenei tematikájú podcast beszélgetésben testesül meg, ahol többek között olyan nem mindennapi témákat hozunk fel, mint a „backstage etikett”, vagy a „hogyan rajongj és hogyan ne”. A nappali pörgést mégis érdemes egyfajta bemelegítésnek venni, hiszen a fesztivál négy napja alatt csaknem harminc zenekar gondoskodik az emlékezetes éjszakákról: a Tankcsapda, a Depresszió, a Leander Kills, a negyedszázados FISH!, a szintén jubiláló Road, vagy éppen a modernmetal aktuális kedvencei, a Mudfield, és a Down For Whatever csapata is lent lesznek a tónál, de természetesen a hazai blues király, Deák Bill Gyula, vagy a Totális Metál – Pokolgép évek koncertje sem maradhat el. Sőt, hosszabb kihagyás után az Ossian is egészen biztosan újra színpadra lép majd a balatoni nyárban.

 

Ne maradj le Te sem a nyár legnagyobb rock „házibulijáról” a Balaton parton.






Fotó: Tábor Fesztivál

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i