Háromnapos ingyenes dzsesszfesztivált rendeznek Székesfehérváron

megjelenés:
2024-07-21 09:26:53

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 63

Ismét megrendezik augusztus 8-10. között az Alba Regia Feszt jazzfesztivált, amely Székesfehérvár belvárosában két színpadon, ingyenes koncertekkel várja a jazz, pop, funky és világzene kedvelőit.

 

A Bartók Béla téren felállított szabadtéri nagyszínpadon az első koncertet a Vörös Tamás Project adja, őket követi az Egri a négyzeten feat. Kőszegi Imre trió, a nap zárásaként a francia Dominique Di Piazza lép fel Nagy Jánossal és Zombori Attilával.


Másnap az Antal Gábor Trió várja elsőként a közönséget, majd a Gyárfás István Trió következik, az estet pedig az amerikai Garrick David World Blues formáció zárja.


A záró napon a Szumper Ádám Group indítja az estét, majd Szakcsi Jr. Reinaissance követi őket. Az estet és a fesztivált a Symbiosis 5 feat. Zabos Regina zárja.


A szervezők a nagyszínpadi koncertek mellett minden este a Szent István Király Múzeum kertjében kamarakoncertekkel is várják az érdeklődőket.


Fotó: illusztráció/Freepik

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i