Katartikus videóklipet droppolt Sisi és Hundred Sins

megjelenés:
2024-07-23 14:13:00

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 62

 

A Budapest Park eufóriába borul Sisi és Hundred Sins nagyszabású, közös eseményén. A nagy nap előtt „Anya Mondd Meg” című dalához egy hipnotikus klipet forgatott a páros többek közt a Park backstage-ében, ezzel is teret adva a képzeletnek a július 25-e programról. 

A két teljesen ellentétes zsánerben utazó előadó Sisi és Hundred Sins idén úgy döntöttek, hogy fittyet hánynak a konvenciókra és összeállnak egy grandiózus eseményen, a Budapest Parkban július 25-én számos díszvendéggel és páratlan látványvilágú műsorral megspékelve. Míg Hundred Sins az estén életre kelti szinte wagneri komolysággal kihozott ’OPERA’ lemezének koncepcióját, addig Sisi a ’SISTAHOOD’ hiphop-elektronikus albumával a Bohémélet könnyed és fanyar filozófiáját viszi színre.

Együtt ez a kontrasztos performansz pedig mire képes a stúdióban? Erről „Anya Mondd meg” című, óriási fogadtatásban részesült zenéjük árulkodik. A felvételt másfél hét alatt ezidáig közel 84 ezerszer streameltek Spotifyon, melyet egy új, házi buli hangulatú videóklip koronáz meg.

A július 25-i koncertre jegyek még kaphatók az alábbi linkre kattintva.


Fotó: Sisi x Hundred Sins

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i