Betegség miatt elmarad Rita Ora koncertje a Campuson

megjelenés:
2024-07-27 21:37:22

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 84

Ma délután Rita Ora menedzsmentje arról tájékoztatta a Campus Fesztivál szervezőit, hogy az énekesnő kórházba került, így nem tud fellépni Debrecenben. Rita Ora tegnap érkezett Budapestre, ahol rosszul lett és orvosi ellátásra szorult, de állapota továbbra sem teszi lehetővé, hogy színpadra álljon.

 

- Az énekesnő stábja hiába dolgozott már tegnap este óta a Campus Fesztivál nagyszínpadán, sajnos az énekesnő betegsége miatt nem tudjuk megtartani a ma esti koncertet. Rita Ora tervezett időpontjában Rúzsa Magdi koncertjét lehet majd látni, természetesen a műsorváltozásról és egyéb információkról a fesztivál közösségi oldalain tájékoztatunk mindenkit - nyilatkozta Süli András programigazgató.

 

 

A METAL-SHEET NAGYSZÍNPAD programja:

 

17:00 Anna and the Barbies

 

18:30 Zenevonat az LGT Sztárjaival


20:15 ByeAlex és a Slepp

 

22:00 Rúzsa Magdolna


 

A fesztivál zárónapján egyébként olyan nevek is színpadra lépnek mint a Carson Coma, T.Danny, 30Y, az Ossian, Kerekes Band és a Tankcsapda is rendhagyó koncertet ad ezúttal akusztikus hangszerelésben.


Fotó: Campus Fesztivál

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i