The Trousers – Feldolgozás EP + concert

megjelenés:
2024-08-09 16:54:58

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 73

A budapesti garázs rock/hard rock zenekar, a The Trousers (Kőváry Zoltán – ének, gitár, Locke Péter – gitár, Lázár András -basszus, vokál, Gulyás Antal Samu- dob) ősszel kezdi el hetedik nagylemezének felvételeit. Legutóbbi albumuk, az “Animal gun” 2022-ben jelent meg, amit tavaly egy nemzetközi kiadó is piacra dobott. A két korong közti szünetben a The Trousers elkészített egy feldolgozás EP-t, amelyet a mai naptól (2024.08.06.) lehet meghallgatni a küllönféle streaming-szolgáltatók felületein:

https://wmmd.lnk.to/TheTrousers_GarageNightsRevisited




Az anyag a “Garage Nights Revisited” címet kapta, ami főhajtás a Metallica hires 1987-es feldolgozás EP-je előtt. A lemezen nagyrészt olyan dalok szereplnek, amelyeket az együttes az utóbbi években konceten játszott, és mivel ezek a szerzemények nagyon hozzájuk nőttek az idők során, fontosnak érezték, hogy felvétel fomájában is megmaradjanak az utókor számára ezek az interpretációk. A felvételek a budapesti Artist Factoryben készültek a banda korábbi dobosának és állandó stúdiósának, Cs. Szabó Zoltánnak a vezetésével, Csányi Rita (vokál – The Anahit) vendégszereplésével.


The Trousers-dalszövegek itt.




A lemezborító a zenekar dobosának, Gulyás Antal Samunak a munkája.


Az EP-n elhangzó számok:

1.         Pretty vacant (Sex Pistols)

2.         High voltage (AC/DC)

3.         Judy is a punk (Ramones)

4.         You gotta move (The Rolling Stones)

5.         20th century boy (T. Rex)

 

A The Trousers augusztus 8-án, csütörtökön lép fel a December 16 társaságában az A38 hajó teraszán, ahol a saját dalok mellett a feldolgozás EP kompozíciói is elhangzanak majd.

 

Esemény:

https://www.facebook.com/events/1933735450388165

 



 

 Fotók: The Trousers x December 16

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i