Junkies 20/ Szekeres 40 koncert - Játssz és nyerj páros belépőt!

megjelenés:
2014-06-20 11:40:14

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 922

Fantasztikus jubileumi koncertre készül június 20-án, pénteken a Barba Negra Track-ben a  Junkies zenekar. Ráadásul az évfordulóknak most nincs híján a zenekar, hiszen nemcsak az együttes lesz idén 20 éves, hanem Szekeres András a banda énekese is idén tölti be a 40. életévét.

Nem szeretnél lemaradni a koncertről? Játssz velünk és nyerj páros belépőt! Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre a zeneszoveg@zeneszoveg.hu e-mail címre 2014.06.18-ig és máris esélyes vagy! Eredményhirdetés 06.19-én itt!

Mikor alakult a Junkies együttes?

Gratulálunk Németi Balázsnak, aki helyes megfejtésével megnyerte a páros meghívót!

A kerek évfordulók mindenkor elgondolkodtatják az embert, hogy mit tett, hogyan tette, és hogyan kellene másként. Szekeres Andris 40 éve és a Junkies 20 éve már bőven hordoz fordulókat, de egy dolog sosem változott, az pedig a punk, rock, zaj, zene, és a hozzá tartozó kellékek szeretete. Ha eddig nem történt lényegi változás, és a zenekar, illetve Szekeres Művész Úr sem tért meg a banki szféra öltönyös, jól viselkedés oltárán, akkor ez bizony már így is marad, és mindhalálig zajolós lesz. Ennek mi csak örvendeni tudunk, és támogatjuk is ezt a fajta életvitelt, még ha néha talán veszélyes is kicsit. Ezen az estén vendégekkel, a legnagyobb slágerekkel és persze tortával készül a zenekar, no meg igazi őrülettel. Érdemes kihagyni? A válsz egyértelmű, hogy nem. Túl jó a csillagok együttállása!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i