A hírnév életútja - klubokból a nemzetközi major fesztiválokig // Liveurope az A38 Hajón

megjelenés:
2024-08-30 07:08:50

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 70

Idén tíz éves a Liveurope program, ami a fiatal európai zenei tehetségek támogatását és a kontinens kulturális sokszínűségének előmozdítását tűzte ki célul. Az A38 Hajó már a kezdetektől fogva együttműködik a szervezettel, és a programnak köszönhetően olyan produkciók felléptetésében vállalt részt, mint például Sevdaliza, MØ, Warhaus, Weval, Charlotte Adigéry, Oscar and the Wolf és Alice Merton.

 

Az A38 őszi szezonja ismét jópár ígéretes és zeneileg progresszív produkcióval fogja rátenni a pontot a 10. jubileumi évre.

 

 

I Hate Myself Because (UA)

 

A feltörekvő ukrán zenész, Maksym Semeniuk garázs-punk zenei projektje, szeptember 20-án lép fel a Hajó színpadán. Excentrikus, szenvedélyes énekhangja durva gitárhagzásokkal és zúzós kísérettel egészül ki.

 

 

Groza (DE)

 

Az intenzív hangzásvilágáról ismert, német black metál zenekar október 6-án veszi be a fedélzetet. Zenei spektruma a brutalisztikus gitárszólamoktól kezdve az üvöltő dobpergésen keresztül a sötét halálhörgésig elég sok sötét elemet magába szív mindenféle hangzásbeli megalkuvás nélkül.

 

 

Siksa (PL), Sturle Dagsland (NO)

 

Egy lengyel és egy norvég produkció vad punkkal, humorral, keménységgel és harsány hangvétellel érkezik a Hajóra október 29-én.

  

 

Porcelain Id (BE)

 

A Porcelain id, azaz Hubert Tuyishime 2020 óta ír lélekkel teli popdalokat, a belga zenei színtér egyik legígéretesebb tehetségévé vált és november 24-én a Hajóra is ellátogat. Költői kompozícióiban klasszikus popot ötvöz lo-fi elektronikával, amivel sebezhető, őszinte és hiteles hangzást ér el.



Fotó: illusztráció/Freepik

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i