Cserpes Laura „Love Game” című új dalával adja meg a kezdő szervát

megjelenés:
2024-09-06 11:46:43

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 28

Kétség sincs afelől, 2024. Cserpes Laura éve. Nem elég, hogy a piacvezető, kereskedelmi tévécsatornák egyike egyszerre két induló műsorába is leszerződtette, még egy vadonatúj, dögös, vonósokkal megbolondított dance-pop felvétellel rúgja be az ősz ajtaját. A „Love Game” egy igazi, visszatérő dal és visualizer, mely a teniszjátékkal illusztrálja, hogy is néz ki egy szenvedélyes párkapcsolat.


 


„Vágytam a szabadság ízére, illetve azt a női energiát szerettem volna manifesztálni a „Love Game”-ben, amit én is csak az elmúlt években kezdtem megérteni és megérezni magamban. De amint ezt megérezzük, azt gondolom, az életünk nagy fordulatot vehet” – árulta el Cserpes Laura, aki látványosan kirobbanó formában van, és ezt nem is rejti véka alá. Nemcsak a zenéléshez tért vissza az előadó, hanem a televíziózáshoz is, hiszen a szeptember 1-jén indult Ázsia Expresszben a Fülöp-szigetekre és Tajvanra kerekedett útra édesapjával, de még a Sztárban Sztár All Starsban is láthatjuk hétről hétre szeptember 7-étől a TV2-őn.




 


„Az új dalom egyébként az ismerkedések dinamikáját mutatja be “játékos” megközelítéssel. A tenisz, mint téma azért is jutott eszembe, mert ezt a labdajátékot ketten játsszák (minimum). Az adok-kapok hangulatot ezzel próbáltam ábrázolni, aztán elkezdtem kutatni a tenisz szakkifejezései között. A „Love Game” azonnal megragadott, mert a „szerelemmel” jelölt játék eredménye zéró, azaz nem ér el pontot a versenyző a játék alatt” – mondta el Laura, aki ugyan az új szerzeményhez tartozó visualizerben egyedül alakítja a teniszezőt, de a kamera túloldalán „love játékának” ellenfele, azaz szerelme is segítette a munkát.


 


Az electro-popos vérmérsékletű zenét Létray Ákossal, a szöveget pedig Hujber Szabolccsal készítette el az énekesnő. A végleges hangszerelést pedig Somogyvári Dániel tette hozzá, akivel a Bábjáték című korábbi sláger sikerén közösen osztoznak, a megjelenési év egyik legjátszottabb magyar dala volt.






Fotók: Cserpes Laura

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i