Gryllus Dániel – Lackfi János : Itt járt a földön c. dalsorozata először hallható a Máraikultban

megjelenés:
2024-09-12 10:30:57

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 19

Gryllus Dániel – Lackfi János: Itt járt a földön c. dalsorozata először hallható koncerten Máraikultban

Márai Kör Akusztik

(szeptember 18., szerda 19:00 – MáraiKult (1013 Budapest, Krisztina tér 1.))

 

Gryllus Dániel és Lackfi János még 2020 tavaszán együtt írtak egy dicsőítő éneket, melynek rendkívül kedvező volt a fogadtatása az online térben. A siker hatására tovább alkottak és munkájuk eredményeként egy teljes dalciklus állt össze a bibliai gondolatokra épülő művekből. Az anyag tavaly karácsony előtt jelent meg egy exkluzív kiadvány formájában, a verses-képes-dalos album a Gryllus Kiadó és a Szépművészeti Múzeum közös gondozásában született Itt járt a Földön címmel.  Az albumban a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában található festmények és metszetek illusztrálják a dalokat.

 

A dalsorozat szeptember 18-án először lesz hallható koncerten Budapesten, a Márai Kör Akusztik sorozat részeként a Máraikultban. Az előadás során Gryllus Dániel zeneszerző, előadóművész, Ferenczi György, szájharmonika-művész, énekes és Becze Gábor, zenész nyújt betekintést a művekbe.

 

Belépő elővételben: 4000 Ft,

Helyszínen: 4500 Ft

 

További információ: https://www.maraikult.hu/esemeny/gryllus-daniel-lackfi-janos-itt-jart-a-foldon-budapesti-premier-irodalmi-dalest/

 

 

 

Fotó: Gryllus Dániel 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i