Idén is megrendezésre kerül a Rendezvény ReStart 2024 Konferencia

megjelenés:
2024-09-13 10:30:58

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 24

Idén is megrendezésre kerül a Rendezvény ReStart 2024 Konferencia, amelyre szeretettel várják az érdeklődőket október 3-án az Akvárium Klubba.

 

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy közös platformot teremtsen a hazai rendezvényipari szereplők és döntéshozók számára, elindítva ezzel egy olyan párbeszédet, amelynek iránya a fejlődés és szakmai edukáció. 


A kulturális-, sport-, és üzleti rendezvényeket egyúttal megcélzó programok segítségével kollektív iparági szabályozási kereteken, és oktatási modellen is dolgoznak, valamint egyre jelentősebb szerepet kap éves tevékenységükben a hazai rendezvényipar nemzetközi vizibilitása.

 

Az egész napos konferenciaprogramban helyet kapnak aktuális szakpolitikai intézkedések, a magyar rendezvényiparban érdekelt érdekvédelmi szervezetek prezentációi, valamint számos olyan kerekasztal-beszélgetés, amely proaktív módon mutat be az egész szakmát érintő kérdéseket.

 

A konferencia dátuma: 2024. október 3.

 

Az esemény idén is ingyenes, de a részvétel regisztráció köteles, amit ITT tudtok megtenni.

 

A részletes konferenciaprogramot pedig ezen az oldalon találjátok meg.

 

Az idei évben is készítenek a konferenciához delegált adatbázist, amelybe várnak minden szakmai szereplőt, aki bővítené kapcsolatait. 


Fotó: Rendezvény ReStart Konferencia

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i