Nagyszabású műsorral vár Moriones idei utolsó, önálló, lemezbemutató koncertjére

megjelenés:
2024-09-22 10:49:55

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 28

Legutóbbi, zsinórban harmadik teltház előtt bemutatott koncertjén Moriones bohóc karaktere meghalt, s ezzel egy új, titkokkal átszőtt epizód kezdődött el. Az őszi hosszúhétvégén, november 1-jén az Akvárium Klub nagytermében egy különleges este keretein belül végre megismerkedhetünk a TENEBRIS-történettel. A jegyértékesítés elindult és már most látszik: a TENEBRIS* című album megjelenését követően töretlen az óriási érdeklődés, rohamos tempóban fogynak a szabad férőhelyek.

  

„Érdekes, hogy mekkora port tud kavarni ez a mihaszna bohóc” – hangzik el rögtön az elején a trendcsináló Moriones ’TENEBRIS’ (latinul: sötétség) című albumán, utalva mindarra az ajtóstul berontó sikerre, ami legújabb lemezének is központi témája lett. Az új album INTRO-ja rengeteg rejtélyt sejtet, melyekre november 1-jén a lemezbemutató koncerten – ellentmondásosan – fény derül.



 

A TENEBRIS-SZTORI megfejtésén túl természetesen elhangoznak a legújabb album dalai, köztük az „EZ AZ ÁRA” című, jelenleg trendként uralkodó sláger is. A felvétel jóformán az összes, magyarok körében népszerű platformon** vezető pozíciót tölt be továbbra is. Emellett az ’ADHOC’ és ’TÉBOLYDA’ lemezek meghatározó slágerei sem maradhatnak ki a sorból.

 

„Évekre előre kigondoltam, hogy mi fog történni, szóval érdemes követni, elméleteket szőni a Moriones-sztorival kapcsolatban!

 

Biztos vagyok benne, hogy új mérföldkő jött el. Nagyon gyorsan változom, nem tudom, külső szemmel, mi látszik a felszínen, rengeteg munka, tervezés és gondolkodás van mögötte. Ahogy pedig én élem meg, talán így érezhették magukat azok a harcosok a középkorban, akik a várból kirontottak, pedig tudták, hogy vesztük lehet valami nagyobbért. Sosem értettem előtte, de mára ez lett az életem” – árulta el Bakos Kristóf.

 

 

 

Az esemény minden bizonnyal egy kihagyhatatlan programot kínál a Halloween-i hosszúhétvégére, jegyek még kaphatók itt: https://akvariumklub.hu/programok/moriones-a-tenebris-sztori/

 

Háttér:

 

A tudatosan építkező, egy személyben zenész, előadó, dalszerző és producer, Bakos Kristóf, azaz Moriones azon kevesek táborát erősíti, akik a nyilvánosságból előtörve feketelyuk-szerűen vonzzák be a hazai zenehallgatókat és akinek koncertjeire több ezren látogattak már el 2023 novemberében tartott első fellépése óta. Az Akvárium Klub 1300 fős teltház (és ekkor zsinórban a harmadik teltháza) előtt bemutatott műsoron a bohóc meghalt, s ezzel egy új epizód kezdődött el.

 

 

 

*5 millió felett járnak a TENEBRIS album YouTube-nézettségi és Spotify streaming mutatói

 

** „EZ AZ ÁRA”

 

videóklipje YouTube-nézettsége 3 millió felett jár

Spotifyon a magyar, szlovák, román viral chartokra egyaránt felkerült. TOP10 a legstreameltebb magyar előadók között.

 


Fotók: Moriones

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i