Közös dallal jelentkezett a New Level Empire és Dér Heni

megjelenés:
2024-09-27 10:44:22

napi megtekintések: 4

megtekintések száma: 4

„Ami nekem valóság, lehet nekedvalóság”

 

Az új fellálásban ez a zenekar második dala, ami egyben a télen megjelenő album előfutára is. „Tökéletesen tükrözi az új anyag hangzását és hangulatát, ezért is döntöttünk úgy, hogy ezzel harangozzuk be” – mondta Nyujtó Sándor ’Newl’, a zenekar dobosa.


A dal szövege itt.



 

Ismét egy közreműködővel dolgozott együtt a formáció: ezúttal Dér Henivel egészültek ki. „Évek óta szerettünk volna együtt dolgozni, és nagyon boldogok vagyunk, hogy végre összejött. Heni szuper nyolcütemes részt írt a dalba, tartalmilag és hangulatában is nagyon passzol hozzá. Remek volt vele dolgozni, nagyon élveztük” – tette hozzá Nyujtó Sándor ’Newl.




 

Dér Heni a Sztárboxra való készülés közben dolgozott együtt a zenekarral


 „Örülök ennek a featnek, és ugyan valóban korábban is szó volt már arról, hogy közösen csinálunk valamit, nekem nem is jöhetett volna jobbkor. Az egy éve tartó felkészülés miatt sokszor kerültem hullámvölgyekbe, amikből ki kellett másznom és motivációt kellett találnom ahhoz, hogy tovább küzdjek. Ehhez nagyon sokat segített ez a dal. Sok jelentése lehet, akár mindenkinek más, de számomra ez lett a legerősebb: ne add fel, van még benned erő, meg tudod csinálni. Ezekkel az érzésekkel ültem le megírni a saját részemet, és tényleg nagyon örülök, hogy megszületett a Nekedvalóság. Nem könnyű két gyerek mellett ennyire keményen készülni egy ilyen megmérettetésre és mindig kellően motiválni magad, de sikerülhet” – fogalmazott Dér Heni.

 

A Nekedvalóság klipje a valóságot és a futurisztikus jövőt vegyíti.



 

Fotók: New Level Empire x Dér Heni

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i