Arnold Schwarzenegger Magyarországra látogat október 12-én

megjelenés:
2014-07-16 17:55:41

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1065

 
A világhírű testépítő, filmcsillag és egykori kormányzó, Arnold Schwarzenegger 2014. október 12-én a Papp László Sportarénában, a 2014-es Sikernap keretein belül, mesél életéről és sikereiről. Tanulj Te is egy élő legendától!

MI EZÉRT CSINÁLJUK!

 
Mottó:

"A Siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni" 
Arnold Schwarzenegger
 
 
Célunk, hogy minden magyar ember számára elsajátíthatóvá tegyük a siker alapelveit, valamint gyakorlatát, ezáltal hozzájárulva életük teljességéhez.
 
"Minden, amit életedben elértél, az a te hozzáállásodra vezethető vissza, amely a gondolkodásmódodból fakad." A mai világban, gazdasági helyzetben az emberek többsége mást tesz felelőssé a saját sorsáért. 
 
Rendezvényeinken bizonyítani szeretnénk, hogy a boldog, sikeres, teljes élet kizárólag az egyénen múlik és szeretnénk ebben útmutatást nyújtani azoknak, akik saját kezükbe szeretnék venni sorsukat. Azon embereket várjuk közösségünkbe, akik jobb életet szeretnének maguknak a jelenleginél és vágyják, hogy az információkat a leginkább hiteles emberektől kapják meg. 
 
Szükségszerűnek tartjuk tehát, hogy sikereink elérésének érdekében gondolatainkat, gondolkodásmódunkat változtassuk meg. Programjainkon számos esetben gyakorlati tanácsokról is szó esik, hogy azokat beillesztve mindennapjainkba, a vágyott élethelyzetünket megteremtsük magunknak. 
 
A sikerember sorozat szervezői is egytől egyig elkötelezetten haladnak ezen az úton, törekednek arra, hogy jobb emberré váljanak és elsajátított, tanult szokásaikat átadják másoknak a rendezvényeinkre meghívott előadók által. Rendezvényeinken ezért kizárólag olyan értékközpontú emberekkel dolgozunk, akik boldog életükkel példával járnak  mindenki előtt.  Büszkén mutathatjuk be őket színpadainkon, hogy előadásaikkal mindenkit céljaik elérésére ösztönözzenek. 
 
Számos esetben álltak már fel szemináriumunk soraiból résztvevők azzal az érzéssel, hogy rádöbbentek, miként lehetnek újra Önmaguk, valamint tapasztalták magukon, hogy személyes kiteljesedésük kizárólag az átlagostól eltérő, nyitott gondolkodással lehetséges.
 
Szeretettel várunk rendezvényeinken, hogy továbblépj álmaid megvalósítása irányába.
 
Ebben a továbblépésben segít a Sikernap amely sikered útján egyfajta gyorsítósávként funkcionál. A program különösen kimagasló teljesítményű előadóit azzal a szándékkal hívtuk meg, hogy életüket meghatározó gondolkodásukról és őket vezérlő alapelveiről tartsanak beszámolót, hogy tanulj az általuk elkövetett hibákból és kezedbe vehesd sikerük kulcsát, amely ezentúl a Te életed kulcsa lesz.
 
Tanuljunk most egy élő legendától, Arnold Schwarzeneggertől!

Vedd meg a jegyed akár most!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i