Dream Theater: vinylen adja ki újra életművét az ősszel Budapesten játszó progmetal zenekar

megjelenés:
2024-10-08 14:36:11

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 38

7 vinyl lemezes box set kiadásával indítja a 40 éves jubileumi ünneplést a Dream Theater, mely hamarosan Budapesten is koncertezik. A Dream Theater Vol. 1 című gyűjtemény a zenekar ’90-es években megjelent lemezeit tartalmazza, vagyis a sokak által keresett Images And Words, Awake, Falling Into Infinity, és Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory-t is vinyl formában. A gyűjteményes darab egy vadiúj borítót is kapott, Hugh Syme tervezésében.



Ráadásul ez a 2500 példányban elérhető kiadvány csak az első a műfajteremtő progresszív metal zenekar ünnepi kiadványai között, hiszen jövőre az életmű további részeit is kiadják egy második és harmadik csomagban. 





A Mike Portnoy-jal ismét kiegészült, Grammy-díjas Dream Theater emellett javában készíti az új, tizenhatodik nagylemezt is: a felvételek már lezárultak, és a keverés is talán lassan a végéhez közeledik. Emellett turnéra is indulnak az ősszel: alig egy hónap múlva, Londonban kezdik a fellépéseket, látványos és slágerekben gazdag műsort ígérve. Magyarországra november 1-jén érkeznek, és a Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel; a budapesti koncertre a kiemelt ülőhelyek már elfogytak, de néhány kiemelt álló-, illetve normál álló- és ülőjegyek még elérhetők.


A CONCERTO Music bemutatja: An Evening With DREAM THEATER | 40th Anniversary Tour

2024. november 1., péntek 18 óra

Papp László Budapest Sportaréna


Belépő: ülőjegyek 17.900 - 28.900 Ft, állójegyek 24.900 Ft, kiemelt álló 28.900 Ft

Jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában.


Kapcsolódó weboldalak:

https://concerto.hu

https://dreamtheater.net/

https://www.facebook.com/concertoconcerts/

https://www.facebook.com/events/902352744972154




 


Fotók: Dream Theater x Concerto

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i