A Radiohead énekesének side-projektje új lemezzel jelentkezett

megjelenés:
2024-10-09 09:44:21

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 48

 Egy éven belül második új lemezével jelentkezik Thom Yorke és Jonny Greenwood (Radiohead), illetve Tom Skinner (Sons of Kemet) triója, a The Smile.


Megjelent a "Cutouts" az XL Recordings kiadónál, és egy videóklip is érkezik a lemezen szereplő "Instant Psalm" című dalhoz.

 

A 10 dalos új anyag produceri munkálatait Sam Petts-Davis végezte. Jó pár felvételt már korábban megismerhettünk, egészen pontosan a Foreign Spies", a "Zero Sum", a "Don't Get Me Started", a "The Slip" and a "Bodies Laughing" című szerzeményeket.


A "Cutouts" a The Smile harmadik stúdióalbuma, mely a 2022-es "A Light For Attracting Attention" című lemezt és a januári "Wall of Eyes" című korongot követi.


Oxfordban és az Abbey Road Studios ikonikus falai között rögzítették, ugyanabban az időszakban, mint említett elődjét, és ezen az albumon is közreműködik a London Contemporary Orchestra vonószenekara. A borító Stanley Donwood és Thom Yorke munkája.


Hallgasd meg itt.

 



Fotók: The Smile

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i