Group’N’Swing koncert: Ízleld a swinget! II. - november 29-én a New Orleans Clubban

megjelenés:
2014-11-24 20:17:21

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 922


A New Orleans Club-ban egy koncertsorozat keretében bulizhatunk a Group’N’Swing zenéjére, miközben megismerkedhetünk a legkiválóbb hazai pincészetek boraival és pálinkáival.
Második alkalommal, november 29-én a Márkházi Pálinkafőző Társaság szervírozza nedűit a legjobb swing és boogie ritmusok mellé. A belépőhöz választhatóan, az est vendégei a New Orleans Club séfje által - a Márkházi cigánymeggy- és szilvapálinkák felhasználásával - készített ételkülönlegességeket is megízlelhetik.
Mindeközben Magyarország kedvenc swing & boogie csapatának legnagyobb slágereit hallhatjuk, mint a „Botrány”-t, a „Helló magány”-t és a „Mint egy zsák”-ot…
A repertoárból természetesen nem fog hiányozni „A dal” - Eurovíziós válogató - középdöntős sikerdala és Jakupcsek Gabriella „Ridikül” című műsorának főcímzenéje, a „Retikül” sem.

A klubkoncerteket követően a 2014-es évet egy teljesen új showműsorral koronázza meg a csapat, melyet a MOM Kulturális Központban mutat be a közönségnek december 29-én.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i