Kérj Te is SZIN bérletet Karácsonyra!

megjelenés:
2014-12-16 09:44:44

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 928

2015-ben tovább dübörög a Szegedi Ifjúsági Napok, melynek szervezésén már nagy erőkkel dolgozik a SZIN csapata. A karácsonyi akció keretében december 31-ig mindössze 11.900 Ft-ért lehet megvásárolni a SZIN bérleteket. Természetesen a fellépők kommunikálása is megkezdődött, folyamatosan bővül a repertoár külföldi és hazai előadókkal, melyek közül elsőként az Anna and the Barbies csapatának örülhet a közönség.

Az idén 78 ezer látogatót számláló Szegedi Ifjúsági Napok a FÉLonline.hu kulturális magazin által indított szavazáson 1. helyezést ért el a felsorolt hazai fesztiválok mezőnyében.
A 2014-ben megújult szervező csapat tovább folytatja az idei évben megkezdett munkát, melynek keretében már gőzerővel zajlanak a tárgyalások külföldi és hazai fellépőkkel egyaránt. Sőt a szervezők „Next Wave” fedőnéven a SZIN mellett 2015-ben további zenei rendezvényekkel rukkolnak elő. A Szegedi Ifjúsági Napokat megelőző első bemelegítő „Next Wave” party februárban kerül majd megrendezésre Szegeden, melyről hamarosan többet is megtudhatnak a fesztivál rajongók. 

A december 11. és 14. között Szegeden megrendezésre kerülő Jégvarázs Fesztivál sem múlhat el SZINes élmények nélkül, hiszen minden nap 15:00 és 19:00 óra között SZINes eszkimó hölgyekkel is találkozhatnak a látogatók, akiktől a SZIN jeges kunyhójában lehet majd megvásárolni az akciós bérleteket, naponta néhány perc erejéig még egy kicsit olcsóbban is.
A SZIN-t is szervező „Next Wave” jóvoltából ráadásul a Jégvarázs Fesztiválon december 12-én a SZIN Nagyszínpadon fellép a Hősök is, akiktől mint mindig, fergeteges hangulatra számíthatunk

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i