Indul a koncert szezon a Wastaps zenekarnál. Hallgasd meg őket élőben január 24-én az Alcatrazban!

megjelenés:
2015-01-19 08:34:25

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 932

A WASTAPS, a 70-es 80-as évek ismert és sikeres funk-rock zenekara 2011-ben több mint húsz év hallgatás után Németországban élő régi frontemberével, Szép Károly énekes-szaxofonossal – aki Charly Nice néven sikeres szólókarriert mondhat magáénak – és néhány korábbi tagjával 2012 ismét összeállt. Azóta már több nagylemezzel és EP-vel is megörvendeztették a hazai funk-rockot kedvelő közönséget.

A zenekar harmadik lemeze – szintén egy négyszámos EP – Az éjszaka országútjain októberben jelent meg, de a Jazzy rádió már megjelenés előtt játszani kezdte az új lemez dalait. 
A korábbi két CD anyaga mellett a legújabb maxi dalai is elhangzanak majd január 24-én az Alcatrazban és január 31-én a Globe Royalban. A három lemez legsikerültebb számain kívül – ahogy a Wastaps koncertre látogatók már megszokhatták – ütős külföldi funky, soul, és jazz-rock nóták feldolgozásai is műsorra kerülnek. 

Az Alcatrazban a Wastaps vendége a Medicolor zenekar lesz, a január 31-i Glob Royal koncerten pedig az örökifjú Török Ádám lép színpadra a Wastapssal, így nagy biztonsággal megjósolható, hogy a funky és a soul mellett a blues zene is főszerephez jut ezen az estén.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i